Te koop in Assen: karakteristieke jaren dertig helft van dubbel woonhuis

Te koop in Assen: karakteristieke jaren dertig helft van dubbel woonhuis

Aan de rand van het CENTRUM gelegen karakteristieke jaren dertig HELFT VAN DUBBEL WOONHUIS met BIJKEUKEN en BESCHUTTE tuin op het ZUIDEN. De woning is in de loop der jaren gemoderniseerd met behoud van de authentieke elementen.

De woning is gelegen in een rustige woonomgeving op loopafstand van het stadscentrum van Assen, het theater en de bioscoop en diverse scholen. Daarnaast zijn er diverse supermarkten in de buurt aanwezig. De onderhoudsarme tuin biedt veel privacy, is afgesloten en is gelegen op het Zuiden. Totale perceeloppervlakte van 206 m².

De woning is keurig onderhouden. Onder andere is het buitenschilderwerk in 2017 helemaal gedaan en is er in 2016 een nieuwe CV-ketel (huur) geplaatst. Daarnaast is de gehele woning voorzien van dubbele beglazing en is er vloer-, muur- en dakisolatie aangebracht.

Indeling:

Begane grond
Entree, vernieuwde meterkast, toilet, geheel betegelde provisiekelder, sfeervolle woonkamer met suitedeuren, houtkachel, opslaande tuindeuren en een laminaatvloer, dichte keuken met 4-pits gasfornuis, koelkast en oven, bijkeuken met wasmachine aansluiting, CV ketel opstelling en toegang naar de tuin.

Eerste verdieping
Overloop. drie slaapkamers waarvan één slaapkamer met een vaste kast, ruime badkamer met ligbad, douchecabine, wastafelmeubel en toilet.

Tweede verdieping
Middels vaste trap te bereiken ruime bergzolder met dakraam. Mogelijkheid om hier een kamer te realiseren.

Bijzonderheden:
- Fraaie ligging
- Bijkeuken voorzien van nieuw dakleer
- Extra slaapkamer mogelijk

Toelichting meting gebruiksoppervlakte
Onze meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerk: Doorstroomwoning

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-40539053-alteveerstraat-49

Ook uw woning promoten? Mail voor meer informatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn