Te koop in Assen: luxueus uitgebouwde tussenwoning

Te koop in Assen: luxueus uitgebouwde tussenwoning

Deze zeer nette en luxueus uitgebouwde tussenwoning is zeker een bezichtiging waard.

De woning is in 2010 opgeleverd en er is met zorg een keuze gemaakt voor keuken, badkamer en verdere aankleding. Het ruime keukengedeelte is voorzien van alle apparatuur waaronder vaatwasser, kookgedeelte, combi-magnetron, etc. De bosbraam is een straat met een ruime opzet en heeft een rustig karakter.

Indeling: entree in ruime hal, luxe toiletruimte, meterkast. Een ruime tuingerichte woonkamer. Met aan de straatzijde een luxe keuken. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur.

1ste verdieping:
Drie ruime slaapkamers en een luxe badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad, wastafel, douchehoek, toilet, radiator en elektrische vloerverwarming.

2de verdieping:
Ruime overloop met aangrenzend de 4de slaapkamer. Tevens bevindt zich hier de wasmachineaansluiting en de cv-opstelling.

Vanuit de woonkamer toegang tot de tuin met zonneterras, achterom en vrijstaande houten berging voorzien van elektra. Het terras geeft u genoeg privacy om heerlijk te genieten van het weer.

Extra informatie:
- Volledig voorzien van dubbel glas
- Parkeren op eigen terrein
- De woning is in 2015 volledig geschilderd aan de buitenzijde
- Cv-ketel 2010 (intergas, eigendom)
- Alle voorzieningen zijn in de nabije omgeving aanwezig

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-40537937-bosbraam-14

Ook uw woning via AssenStad promoten? Mail voor meer informatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn