Te koop in Assen: uitgebouwde twee-onder-een-kap woning

Te koop in Assen: uitgebouwde twee-onder-een-kap woning

In het levendige Marsdijk ligt deze mooi uitgebouwde TWEE-ONDER-EEN-KAP woning, met een mogelijkheid om wonen en werken te combineren.

De woning staat op een extra groot perceel van 586m2 eigen grond en heeft een achtertuin met veel privacy. De wijk kent veel speelvoorzieningen, eigen park, vijf basisscholen, moderne sport accommodaties en een eigen winkelcentrum. Aan de rand van de wijk is een natuurgebied waar je heerlijk kunt wandelen.

BEGANE GROND:
Entree/hal met toilet, meterkast en trapopgang. Vanuit de hal kunt u direct naar de werkkamer/kantoor (ca. 20m2) of bereikt u de lichte en ruime woonkamer met grote open leefkeuken (tezamen groot ca. 66m2). De begane grond is voorzien van een vloerverwarming. In de woonkamer is een sfeervolle houtkachel geplaatst. De keuken is voorzien van een 4-pits inductiekookplaat, afzuigkap, Boretti dubbele oven, koelkast, magnetron en vaatwasser. De woonkamer is aan de tuinzijde uitgebouwd en heeft een grote lichtstraat en openslaande tuindeuren. Aan de keuken is een bijkeuken met aansluiting voor het witgoed. Vanuit de bijkeuken is de berging bereikbaar, deze is tevens vanuit de achtertuin te bereiken.

EERSTE VERDIEPING:
Overloop met drie slaapkamers (ca. 16m2, ca. 14m2, ca. 8m2) en badkamer (ca 8m2). De moderne badkamer (2015) is voorzien van vloerverwarming, een ligbad, douche, toilet, en wastafelmeubel. Via de overloop is de ruimte boven de werkkamer te bereiken (ca.15m2), thans in gebruik als bergruimte maar deze ruimte kan worden aangepast naar een of meerdere slaapkamers.

TWEEDE VERDIEPING:
Middels vaste trap bereikt u de tweede verdieping met hier twee ruime slaapkamer (ca.13m2 en ca.13m2), beide zijn voorzien van dakramen.

TUIN:
De waaiervormige achtertuin is gelegen op het zuiden en beschikt over meerdere terrassen. Achter de woning is een sfeervolle veranda geplaatst. De oprit langs de woning biedt toegang tot de vrijstaande houten garage (ca. 26m2).

Bij deze woning is een bouwtechnisch rapport beschikbaar, deze is op te vragen bij ons kantoor.

STERKE PUNTEN & BIJZONDERHEDEN:
- Ruime uitgebouwde woning op een groot perceel;
- Mogelijkheid om wonen en werken te combineren;
- Moderne badkamer (2015);
- Voorzien van 30 zonnepanelen;
- Schilderwerk buitenom dient op korte termijn plaats te vinden (offerte beschikbaar);
- Parkeergelegenheid voor meerdere autos op eigen terein;
- Prima ligging in de levendige wijk Marsdijk;

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-40536087-roggehullen-8

Ook uw woning promoten? Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vraag naar de mogelijkheden.

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn