Te koop in Assen: vrijstaande woning met extra kamer op begane grond

Te koop in Assen: vrijstaande woning met extra kamer op begane grond

In het rustige Noorderpark, niet ver van het centrum, staat deze vrijstaande woning met extra kamer van ca. 26m2 op de begane grond, 5 slaapkamers, garage en een tuin op het zuiden.

Het geheel is tussen 2002 en 2011 gemoderniseerd en vanaf dat moment keurig onderhouden. Deze woning biedt mogelijkheden voor werken vanuit huis of een slaapkamer op de begane grond.

Indeling:
entree in een verrassend ruime hal, met garderobe, meterkast en toegang tot gemoderniseerd toilet.
De woning heeft een L-vormige woonkamer met vloerverwarming, open haard en toegang tot de half-open keuken. Deze is voorzien van een ruime hoekopgestelde keuken met de volgende inbouwapparatuur: vaatwasser, oven, koelkast, 5-pits gaskookplaat en magnetron. Ook hier is vloerverwarming.
Vanuit de keuken is er toegang tot de ruime bijkeuken (8m2) met achteringang. Vanuit hier kan men zowel naar de garage (22m2, betonvloer en verwarming) als naar de aangebouwde (werk-)kamer van ca. 26m2 voorzien van vaste telefoon- en internetaansluiting.

Verdieping: overloop met daglicht, 3 slaapkamers van ca. 12, 12 en 17m2 voorzien van 4 inbouwkasten.
Verder op deze verdieping een gemoderniseerde badkamer van ca. 7m2, met een ligbad, aparte douchehoek, 2e toilet en wastafelmeubel met spiegelverwarming.
De tweede verdieping biedt behalve een overloop en berg-/CV ruimte, nog twee leuke slaapkamers van elk ca. 8m2 (gemeten op 1.50m).

Buiten:
De keurige achtertuin ligt goed op de zon en voor de zomeravonden is tegen de achtergevel een kwaliteitsoverkapping geplaatst, voorzien van verlichting en zonwering. Een heerlijke verlenging van de woonkamer! Ook staat in de tuin nog een extra houten berging. Ook aan de voorzijde van de woning is voldoende tuin en natuurlijk een ruime oprit voor 2 tot 3 autos.

Extra info:
- bouwjaar 1972
- perceel 486m2
- in 2002 voorzien van geïsoleerde dakplaten
- vloer en spouw zijn nageïsoleerd
- Atag HR combiketel van 2016
- verzorgd en gemoderniseerd huis!

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-40520660-peter-van-anrooystraat-15

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn