Te koop in Assen: vrijstaande villa met dubbele garage

Te koop in Assen: vrijstaande villa met dubbele garage

In het idyllische dorp Loon, op steenworp afstand van Assen, ligt deze ruime VRIJSTAANDE VILLA met dubbele garage, vrijstaand houten tuinhuis, erf en fraai aangelegde tuin op een perceel van 776 m².

Deze villa is onder andere voorzien van 5 ruime slaapkamers, een grote zolderruimte, een ruime onderverdieping, kantoorruimte en 2 badkamers. Dit maakt de woning geschikt voor velerlei doelgroepen.

De indeling is als volgt:

BEGANE GROND:
Entree/hal met garderobe, trapopgang, toilet voorzien van fonteintje en toegang tot de ruime kelder/onderverdieping, riante living welke is voorzien van een schuifpui en een volledig rookkanaal ten behoeve van bijvoorbeeld een houtkachel en een ruime woonkeuken (middels suitedeuren af te sluiten). De keuken heeft een gezellige bar en is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Via de keuken is de bijkeuken te bereiken, waarin zich de CV-ketel met separate boiler en aansluiting voor de wasmachine en droger bevinden. Vanuit de hal kan toegang worden verkregen tot een kantoor/werkkamer.

Middels een vaste trap kan vanuit de hal toegang worden verkregen tot de:...
EERSTE VERDIEPING:
Ruime overloop met vide en trapopgang, 5 grote slaapkamers, allen voorzien van TV- en internetaansluiting, waarvan de ouderslaapkamer een walk in closet heeft en een badkamer met een groot hoekligbad voorzien van jetstreams, een middels een glazen deur afgesloten douchehoek en dubbele wastafel. De tweede badkamer is voorzien van een inloopdouche met wastafel. Tevens is een separaat toilet aanwezig. Vanuit één van de slaapkamers is middels een vlizotrap een grote bergzolder bereikbaar (stahoogte).

Middels een vaste trap vanaf de overloop kan toegang worden verkregen tot de:...
TWEEDE VERDIEPING:
ruime zolder in 2 delen, waar op eenvoudige wijze een extra slaapkamer gerealiseerd zou kunnen worden.

VERDER:
een grote, inpandige, geïsoleerde garage (geschikt voor 2 autos) met elektrische garagedeur, een houten tuinhuis een grote aluminium terrasoverkapping en een fraai aangelegde tuin.

De woning is in 2003 gebouwd, is geheel geïsoleerd en is van alle gemakken voorzien. De woning is voorzien van kunststof dakgoten en windveren. Verwarming alsmede warm water wordt verkregen middels een CV combiketel. De gehele begane grondvloer is voorzien van plavuizen met vloerverwarming. In 2016 zijn de plafonds gestuct en zijn de vloeren op de eerste verdieping vernieuwd.

De woning is rustig gelegen op een hoeklocatie, met de binnenstad van Assen op maar 10 autominuten afstand. Daarnaast zijn een compleet winkelcentrum en medisch centrum op 5 autominuten aanwezig. Ook zijn er verschillende basisscholen in de omgeving per fiets te bereiken.

In de directe omgeving zijn verschillende natuurgebieden aanwezig zoals het Balloërveld en het stroomdallandschap van de Drentse Aa. Hierin zijn verschillende wandel- en fietsroutes aangelegd.

Zie: www.funda.nl/koop/loon/huis-40522130-eusteringenweg-1-a

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn