Te koop in Assen: verrassende geschakelde hoekwoning met bijkeuken

Te koop in Assen: verrassende geschakelde hoekwoning met bijkeuken

Verrassende geschakelde hoekwoning met bijkeuken en slaapkamer op begane grond, grote achtertuin op het zonnige zuidwesten.

De woning heeft een perceel oppervlakte van ca. 167m2 en is gelegen in een kindvriendelijk hofje met aan de voor- en achterzijde een speelgelegenheid voor kinderen. In de nabije omgeving zijn diverse voorzieningen en uitvalswegen.

BEGANE GROND:
Entree in hal met toilet, meterkast en trapopgang. De hal biedt toegang tot de L-vormige woonkamer en half open keuken (tezamen groot ca. 38m2) met 4-pits inductie kookplaat, RVS-schouw, koel-/vriescombinatie, vaatwasser, oven en magnetron. De woonkamer is voorzien van laminaatvloer. Aan de achterzijde is in 2016 een bijkeuken gerealiseerd, aansluitend is een slaapkamer op de begane grond (ca.10m2).

EERSTE VERDIEPING:
Overloop, 3 ruime slaapkamer (ca. 17m2, ca. 8m2 en ca. 7m2), badkamer (ca.6m2). De badkamer is in 2014 gemoderniseerd en voorzien van douche, toilet en dubbel wastafelmeubel.

ZOLDER:
Middels vlizotrap bereikbare ruime bergzolder.

TUIN:
De diepe en nette aangelegde tuin is voorzien van terras en heeft geen directe achterburen, daarmee biedt de tuin veel privacy. De ligging van de tuin is op het zuidwesten.

STERKE PUNTEN EN BIJZONDERHEDEN:
- Een zeer goed onderhouden woning die u zo kunt betrekken;
- Keuken van het jaar 2016;
- De woning is in 2018 binnen en buitenom geschilderd;
- Moderne badkamer van het jaar 2014;
- Gelegen in een rustige buurt, met diverse voorzieningen in de nabije omgeving.

De woning heeft een zeer kindvriendelijke ligging aan een hofje met aan voor- en achterzijde speelveldjes.

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-40514638-koldakker-27

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn