Te koop in Assen: semi-bungalow op extra grote hoekkavel

Te koop in Assen: semi-bungalow op extra grote hoekkavel

Aan de bosrand staat deze prachtige semi bungalow op een extra grote hoekkavel van 419 m².

Deze heerlijk lichte woning biedt veel voordelen zoals een slaap- en badkamer op de begane grond, mogelijkheid voor kantoor aan huis, vrij uitzicht, een fraai aangelegde tuin op het zuidwesten, een carport die geschikt is voor het stallen van een caravan en omdat de woning grotendeels is voorzien van kunststof kozijnen is er weinig onderhoud.

Ook is deze woning zeer geschikt voor mantelzorg.

De woning is beschut gelegen aan een rustig woonerf in de wijk Baggelhuizen. Het winkelcentrum is op loopafstand en daarnaast zijn het centrum en de uitvalswegen snel te bereiken.

Vanuit de woonkamer en uw tuin is het genieten van een prachtig vrij uitzicht richting het bos.

De indeling is als volgt:
Begane grond: Entree in hal. Ruime tuingerichte woonkamer met grote raampartijen en deuren naar de tuin. Semi-open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koeler en een combi-oven magnetron. Slaapkamer ca. 12 m² met vaste kastenwand, vaste wastafel en een trapopgang naar een zolderkamer. Ruime badkamer met douche, hangend toilet, wastafel en wasmachine-opstelling. Deze badkamer is levensloopbestendig, dus ook geschikt voor rolstoel of rollator gebruik.

1e Verdieping: overloop, 2 slaapkamers (resp. 15 en 10.5 m²), badkamer met bad/douche combinatie, vaste wastafel en een 2e toilet.

Buiten:
- het betreft een mooie hoekkavel van maar liefst 419 m²
- aan de voorzijde is er een eigen oprit met een verhoogde carport die ook geschikt is voor een camper of caravan
- de achtertuin is op het zuidwesten gelegen en hier is vanaf een uur 10 tot het einde van de middag zon.
- de zijtuin ligt op het westen.

Overig:
- de woning is volledig voorzien van kunststof kozijnen en muurisolatie.

Toelichting meting gebruiksoppervlakte
Onze meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerk: gelijkvloers wonen

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-40512686-de-vallei-28

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn