Te koop in Assen: royaal vrijstaande woning

Te koop in Assen: royaal vrijstaande woning

Een royale vrijstaande woning met een mooie vrije ligging aan de achterzijde, gelegen aan de rand van de gewilde woonbuurt "Het Stoep" in Marsdijk.

De woning is gebouwd in 1997, op een perceel van 590 m² en beschikt over een slaap- en badkamer op de begane grond waardoor de woning levensloopbestendig is.

Indeling: entree/hal, toilet, een sfeervolle uitgebouwde tuingerichte woonkamer met houtkachel en een serre met lichtkoepel, open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast, combi-magnetron en vaatwasser en eetgedeelte met schuifpui naar de tuin. Vanuit de hal heeft u toegang tot de slaapkamer op de begane grond met aansluitend de badkamer en toegang tot de bijkeuken met doorloop naar de garage met carport.

Eerste verdieping: overloop, vier lichte slaapkamers en een badkamer voorzien van een inloopdouche, toilet, ligbad en vaste wastafel.

Tweede verdieping: overloop en een zolderkamer.

Door middel van een schuifpui in het eetgedeelte en vanuit de garage heeft u toegang tot de onder architectuur aangelegde tuin. De royale diepe- en ook zonnige achtertuin biedt een prachtig zicht over de achtergelegen houtwal en het beekdallandschap met wandelpaden.

* Royaal woonoppervlakte met veel mogelijkheden;
* Nagenoeg de gehele begane grond voorzien van een nette parketvloer;
* De woning is in 2017 voorzien van zonnepanelen;
* Mooie vrije ligging aan de achterzijde;
* Veel parkeergelegenheid op eigen terrein.

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-40513737-smaragdstoep-17

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn