Te koop in Assen: luxe unieke woonhuis

Te koop in Assen: luxe unieke woonhuis

Deze unieke woning is gelegen in een fraaie en lommerrijke woonomgeving. Het woonhuis is in de loop der jaren keurig onderhouden en op een luxe wijze gemoderniseerd. Het geheel is gelegen in een groene wijk grenzend aan een groenvoorziening bij het Noord-Willemskanaal.

De woning heeft een verrassende indeling met mooie lichtinval en heeft een ruimtelijk karakter. Naast het royale woongedeelte is er een woonkeuken, zijn er 5 slaapkamers en een badkamer. Woonoppervlakte ca. 170m².

De fraai aangelegde tuin heeft een waterpartij en verschillende terrassen waar het heerlijk toeven is. Achter in de tuin zijn een 2-tal identieke tuinhuizen geplaatst geschikt voor hobby en bergruimte.

Begane grond:
Entree, royale hal met luxe toiletruimte, woongedeelte van ruim 70m² met een luxe keuken en een bijkeuken. Het woongedeelte is speels ingedeeld met aan de voorzijde een zitgedeelte en achter de woonkeuken. Via de openslaande deuren kunt u de achtertuin bereiken. Vanuit het zitgedeelte is er een vrij uitzicht over de vijverpartij aan de voorzijde.

Eerste verdieping:
3 Slaapkamers van resp. 13m², 12m² en 9m². Badkamer met douchegedeelte, wastafelmeubel en toilet. Ruime overloop met toegang naar de extra bergruimte.

Tweede verdieping:
Overloop en 2 slaapkamers van resp. 25m² en 9m². Door de dakopbouw (2015) is er een zeer fraaie kamer ontstaan met veel licht en ruimtelijkheid. De kleinere kamer is voorzien van een dakraam.

In de nabijheid is een school gevestigd en winkels zijn op loopafstand. Natuurgebieden in de directe omgeving welke prima per fiets bereikbaar zijn. Op vijf minuten loopafstand is er een directe busverbinding waarmee je binnen 30 minuten op het Groningen Hoofdstation staat.

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-40509963-sambrestraat-18

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn