Te koop in Assen: royaal uitgebouwde hoekwoning

Te koop in Assen: royaal uitgebouwde hoekwoning

In de geliefde buurt KLOOSTERBOS en met UITZICHT over de LANDERIJEN gelegen royaal UITGEBOUWDE HOEKWONING met GARAGE en parkeren op eigen terrein.

Deze hoogwaardig afgewerkte woning is in 2008 gebouwd op een kavel van 289 m² en in 2013 aan de achterzijde met 3 meter uitgebouwd. Hierdoor is een zeer fraaie en meer dan 60m² (!) grote living ontstaan met LUXE MIDDENKEUKEN en vele indelingsmogelijkheden. Tenslotte kenmerkt het geheel zich door een strakke afwerking en dito bewoning.

Indeling begane grond:
Ruime entree/hal met meterkast, toilet met fonteintje en deur naar de woonkamer met open keuken. De woonkamer met erker aan de voorzijde loopt over in de moderne open keuken met spoeleiland, waarachter de royale uitbouw is gerealiseerd. Deze ruimte heeft vele mogelijkheden als eet en/of televisiekamer en is voorzien van luxe gashaard, schuifpui naar de tuin en deur naar de garage. De luxe, greeploze keuken met spoeleiland heeft een granieten werkblad en is voorzien van koel/vriescombinatie, vaatwasser, oven, 5 pits gaskookplaat, wasemkap en Grohe Red 3-in-1 kraan met kokend water functie.

Eerste etage:
Overloop, 3 ruime slaapkamers (ca. 11m2, 13m2 en 13 m2) en een keurige badkamer met ligbad, douche, toilet, vaste wastafel en designradiator.

Tweede etage:
Middels vaste trap te bereiken volwaardige etage van circa 30 m² vanaf 1,50 hoogte gemeten. Momenteel is deze etage nog open en biedt ruimte voor o.a. de witgoedopstelling, cv-ketel en hobbys, maar door de relatief hoge nok behoren 1 of 2 slaapkamers hier zeker tot de mogelijkheden.

Buiten:
Aan de voorzijde biedt de oprit parkeerruimte voor meerdere autos, waar de garage (18m²) voorziet in de nodige bergruimte voor fietsen en andere zaken. Aan de achterzijde van de woning is een (middels achterom te bereiken) onderhoudsvriendelijke tuin aangelegd met groot zonnescherm. Door de vrije ligging aan de achterzijde kunt u tot s avonds laat genieten van de ondergaande zon.

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-40594802-boslelie-58

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn