Te koop in Assen: fraai appartement in hartje centrum

Te koop in Assen: fraai appartement in hartje centrum

Te koop in het hartje centrum van Assen naast het winkelcentrum De Triade met alle basisvoorzieningen een fraai appartement gelegen op de 1e etage met luxe keuken voorzien van inbouwapparatuur.

De toren heeft in totaal 10 woonlagen en wordt kenmerkt door een unieke ovale vorm. De indelingen van de woningen zijn verschillend en biedt daardoor ruime variatiemogelijkheden. Alle appartementen kennen een royale woonkamer, aan de buitenzijde van de toren. Vanuit de woonkamer is het uitzicht dus altijd bijzonder ruimtelijk!

De verschillende woonlagen van het complex zijn afgestemd op veiligheid en comfort. Goed verlicht, en zowel per trap als lift bereikbaar. De woonkamer grenst aan een open keuken; verder zijn alle appartementen voorzien van een inpandig balkon. Ieder appartement beschikt een eigen parkeerplaats in de naastgelegen afgesloten PARKEERGARAGE. Verder is er een gezamenlijke fietsenberging.

Indeling:
Hal, toilet, woonkamer met open keuken (oppervlakte afhankelijk van het type tussen de 45 en 51m²), 2 slaapkamers van ca. 8 en 13m², Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de loggia. Badkamer met douche en wastafel, royale berging. Het appartement heeft een woonoppervlakte van ca. 100 m².

Bijzonderheden:
- de fotos zijn gemaakte van een vergelijkbare woning, dus niet deze woning!
- er is een actieve vereniging van eigenaren met een goede gezonde financiele positie.
- servicekosten voor de VVE zijn ¬ 75,- per maand.

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn