Te koop in Assen: royaal vrijstaand herenhuis in villawijk

Te koop in Assen: royaal vrijstaand herenhuis in villawijk

In de sfeervolle villawijk "De Houtlaan" staat dit ROYALE VRIJSTAANDE HERENHUIS, gebouwd onder architectuur met een karakteristieke uitstraling. De woning staat op een perceel grond van maar liefst 697m2 en grenst direct aan het Amelterbos.

Dit riante herenhuis ligt nabij het Beekdallandschap, Nationaal Park Drentsche Aa en op korte afstand van diverse voorzieningen zoals scholen, recreatievoorzieningen, het NS station en winkels.

SOUTERRAIN:
Vanaf de verwarmde hellingbaan is de riante inpandige garage en berging (ca. 55m2) middels een elektrische deur en via een loopdeur te bereiken. Deze royale ruimte is voorzien van elektra, krachtstroom, verwarming en warm/koud water. Onder andere vanuit de garage/berging is de hal van het gastenverblijf bereikbaar. De hal met trapkast en trapopgang biedt toegang tot een inpandige berging (ca. 8m2) en slaapkamer (ca. 10m2). De slaapkamer beschikt over een eigen badkamer (ca. 6m2) voorzien van een douche, toilet en vaste wastafel. Deze badkamer is gemoderniseerd in 2014.

BEGANE GROND:
Entree in ruime hal (ca. 12m2) met vide, meterkast en toilet met urinoir. De hal staat in open verbinding met de riante woonkeuken (ca. 19m2) die middels tuindeuren toegang biedt tot de groene tuin met veel privacy. De Bruynzeel keuken is voorzien van een combi-oven, vaatwasser, 5-pits gaskookplaat en RVS schouw. Middels openslaande deuren bereikt u de lichte woonkamer (ca. 38 m2) met een sfeervolle Franse schouw en tuindeur. Vanuit de woonkamer is met openslaande deuren de werkkamer (ca. 14m2) te bereiken, welke tevens vanuit de entreehal bereikbaar is. De keuken biedt tevens toegang tot de achterhal met deur naar de heerlijk beschutte tuin en bijkeuken (ca. 6m2) met cv-opstelling (Nefit HR combi-ketel uit 2003) en witgoedaansluiting.

EERSTE VERDIEPING:
Overloop, badkamer en 3 slaapkamers (ca. 9, 11 en 23m2), waarvan 1 met openslaande deuren. De badkamer (ca. 3m2, uit 2016) is voorzien van een douche, toilet, vloerverwarming en vaste wastafel. De masterbedroom van 23 m2 beschikt over een badkamer en suite (ca. 11m2) voorzien van een whirlpool, douche, vloerverwarming en dubbele wastafel in meubel.

ZOLDERVERDIEPING:
Middels vlizotrap te bereiken ruime zolder met dakraam.

TUIN:
De heerlijk beschutte tuin grenst direct aan het Amelterbos en biedt veel privacy. Door de aanleg van meerdere terrassen kunt u heerlijk van de zon genieten.

STERKE PUNTEN EN BIJZONDERHEDEN:
- Sfeervol, riant herenhuis;
- Met veel lichtinval door grote raampartijen;
- Riante inpandige garage/berging van maar liefst 55m2;
- Souterrain eenvoudig in te richten als kantoorruimte;
- Schilderwerk binnen en buiten recentelijk uitgevoerd (2016 en 2015);
- Energielabel A;
- Voorzien van Politiekeurmerk;
- Keurig afgewerkt en goed onderhouden;
- Groenrijke, beschutte, zonnige tuin met veel privacy;
- Heerlijk gelegen nabij diverse voorzieningen en natuur;
- Contributie van 195 euro per jaar voor het onderhoud van mandelig groen en waterpartijen aan de Houtlaan.

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-49354382-houtlaan-77

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn