Te koop in Assen: prachtig appartement in het centrum

Te koop in Assen: prachtig appartement in het centrum

Een werkelijk prachtig appartement in het centrum van Assen met vrij uitzicht richting het Drents Museum en de Brink.

Het appartement is gelegen op de 1e verdieping, is ruimtelijk en praktisch ingedeeld en heeft een balkon op het zuiden. Daarnaast is er een eigen garagebox op het terrein van het complex. Hier woont u in hartje stad met alle voorzieningen binnen handbereik. Ook het station en ziekenhuis zijn snel te bereiken.

De indeling is als volgt:
Begane grond: entree via centraal portiek met intercom- en liftinstallatie.
Woonverdieping: hal, toilet met fonteintje, woonkamer met erker waar u kunt genieten van het leven op straat en het prachtige uitzicht. Aan de achterzijde van de woonkamer is de ruime woonkeuken gesitueerd met balkon op het zuiden. De keuken zelf is voorzien van een hoekopstelling met diverse inbouwapparatuur. Inpandige berging met wasmaschine en Cv opstelling, Badkamer met douche en wastafelmeubel.

Daarnaast zijn er 2 ruime slaapkamers waarvan 1 is voorzien van een wastafel en toegang biedt tot het balkon aan de achterzijde en de andere slaapkamer is voorzien van een frans balkon aan de voorzijde.

Overig:
Het onderhoud van het complex is geregeld via de Vereniging van Eigenaren. De maandelijkse bijdrage is ¬ 195,-
De badkamer en keuken zijn vernieuwd in 2013
Het betreft een kleinschalig complex met 4 appartementen
Dit appartement is gelegen op de 1e verdieping waardoor u ook nog goed contact met de straat heeft.

Kortom: een aantrekkelijke kans om in een ruim appartement in het centrum van Assen te wonen met een fantastisch uitzicht.

Toelichting meting gebruiksoppervlakte
Onze meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerk: gelijkvloers wonen

Zie: www.funda.nl/koop/assen/appartement-40598626-zuidersingel-15

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn