Te koop in Assen: verrassend charmant herenhuis

Te koop in Assen: verrassend charmant herenhuis

Verrassend charmant HERENHUIS op een perceel van 482m2 eigen grond. De woonomgeving kent een ruime en groene uitstraling, gelegen aan een groene brink met bomen.

De rustige straat ligt aan de rand van de woonwijk Kloosterveen en op loopafstand van het Arboretum (park). Deze wijk is voorzien van diverse voorzieningen als scholen, een winkelcentrum, recreatievoorzieningen en uitvalswegen.

BEGANE GROND:
Entree in hal met toilet, meterkast en trapopgang. De ruime woonkamer met erker, woonkamer met suite deuren en open keuken is samen ca. 56m2. De tuin is middels openslaande tuindeuren vanuit de woonkamer te bereiken. In de kamer is een sfeervolle schouw geplaatst. De sfeervolle keuken met natuursteen blad bevat: 6-pits fornuis met oven, afzuigschouw, vaatwasser en koel-vriescombinatie. De berging (ca. 17m2) is te bereiken vanuit de keuken en biedt toegang tot de tuin.

EERSTE VERDIEPING:
Overloop, drie slaapkamers (ca. 14m2, 12m2 en 10m2) inloopkast en badkamer. De ruime badkamer is voorzien van vloerverwarming, een vrijstaand ligbad, douche, toilet en een dubbele wastafel.

TWEEDE VERDIEPING:
De middels een vaste trap te bereiken tweede verdieping bestaat uit een ruime etage (ca. 41m2) waar meerdere kamers te realiseren zijn tevens treft u hier de witgoedaansluiting.

TUIN:
Een vrijstaand zelfvoorzienend houten bijgebouw (ca. 20m2) waarin op dit moment een kapsalon gecreëerd. Het bijgebouw heeft een toilet, pantry en vloerverwarming en is volledig geïsoleerd. De grote tuin is keurig aangelegd en heeft een heerlijk zonnige ligging. Ligging van de tuin is op het zuiden. Aan de voorzijde biedt de oprit parkeergelegenheid voor drie autos op eigen terrein.

STERKE PUNTEN & BIJZONDERHEDEN:
- Ruime woning met veel lichtinval;
- 3 slaapkamers met mogelijkheid voor meerdere;
- Goed onderhouden;
- Ruime kavel van 482m2 eigen grond;
- Bouwjaar 2005 en volledig geïsoleerd, energielabel A;
- Gunstig gelegen t.o.v. diverse voorzieningen en uitvalswegen.

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn