Te koop in Assen: vrijstaand herenhuis met kantoor- praktijkruimte

Te koop in Assen: vrijstaand herenhuis met kantoor- praktijkruimte

Aan de rand van het ruim opgezette bedrijvenpark Messchenveld is dit vrijstaand HERENHUIS met KANTOOR-/PRAKTIJKRUIMTE gelegen. Deze robuuste woning uit 2008 is prachtig gelegen in een groene woonomgeving met aan de achterzijde een groenwal aan het Noord-Willemskanaal. De woning is gelegen op een kavel van maar liefst 1.291 m².

De kantoor-/praktijkruimte is zowel van buiten als binnendoor vanuit de woning te bereiken. Met wat kleine aanpassingen is het mogelijk om hier een een extra woonruimte van te maken, waardoor dubbele bewoning ook tot de mogelijkheden behoort. Aansluitingen zijn aanwezig.

Het betreft een onderhoudsarme woning met kunststof deuren en kozijnen met dubbele HR+ beglazing. De begane grondvloer van de woning en bedrijfsruimte is voorzien van een natuurstenen vloer met vloerverwarming.

De woning is ideaal gelegen ten opzichte van alle voorzieningen die bijvoorbeeld in de wijk Marsdijk aanwezig zijn. Op de fiets is het winkelcentrum binnen 10 minuten bereikbaar. Net als de diverse basisscholen. Naar een bushalte is 5 minuten lopen. Daarnaast is de A28 zeer goed bereikbaar.

Indeling WOONHUIS
Begane grond: royale entree met luxe toiletruimte met wandcloset en urinoir, via openslaande deuren is de ruime woonkamer bereikbaar. De woonkamer beschikt over een gezellige, authentieke Frans hardstenen haard en schuifpui naar de tuin. De woonkeuken beschikt over een moderne keuken met kookeiland, een aanrechtblad van geborsteld Belgisch hardsteen en kwaliteit inbouwapparatuur. Via de keuken is de achteringang bereikbaar welke toegang heeft tot de sfeervolle serre/buitenkamer met buitenhaard!

Verdieping: overloop, drie grote slaapkamers, waarvan één met een badkamer en suite met douchecabine, wastafel en toilet. Er is een slaapkamer met toegang tot een groot dakterras en er is een slaapkamer met een inloopkast. Op de verdieping is een aparte wasruimte/kamer met aansluiting voor de wasmachine/droger en een aanrechtblok met koud en warm water. Ook deze kamer heeft toegang tot het dakterras. De luxe badkamer is voorzien van vloerverwarming, dubbele wastafel, inloopdouche en ligbad met whirlpool. Er is een separaat toilet en urinoir aanwezig. Via de overloop is er ook een grote bergkamer bereikbaar.

Indeling BEDRIJFSRUIMTE
De bedrijfsruimte is voorzien van een zelfstandige entree welke toegang heeft tot een wachtkamer met keukenblok en drie ruime kamers. Daarnaast is er een toiletgroep aanwezig met wandcloset en urinoir. De bedrijfsruimte is ook voorzien van vloerverwarming. Vloerverwarming woning en bedrijfsruimte zijn separaat te regelen.

Extra info:
- de gehele woning en bedrijfsruimte is voorzien van een alarminstallatie
- onderhoudsarme woning met kunststof kozijnen, deuren en boeidelen.
- regenpijpen van zink
- kruipruimte onder gehele woning en bedrijfsruimte
- bij verkoop dient er inzake de overdrachtsbelasting een splitsing te worden gemaakt tussen het bedrijfs- en woongedeelte. Over het woongedeelte is 2% overdrachtsbelasting verschuldigd. Over het bedrijfsgedeelte is 6% overdrachtsbelasting verschuldigd.

Toelichting meting gebruiksoppervlakte
Onze meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-40595669-portugallaan-56

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn