Te koop in Assen: vrijstaand woonhuis met garage

Te koop in Assen: vrijstaand woonhuis met garage

Aan de rand van de wijk Kloosterveen gelegen goed onderhouden VRIJSTAAND WOONHUIS met SLAAP- EN BADKAMER op de BEGANE GROND, GARAGE met extra ZOLDER en tuin op het ZUIDEN.

De woning is keurig onderhouden en heeft een een mooie aangebouwde veranda die geheel is af te sluiten met glazen wanden. Daarnaast is de woning voorzien van een 16-tal zonnepanelen en vloerverwarming op de begane grond waardoor het een zeer energiezuinige woning betreft.

De woning is gelegen aan de rand van de wijk Kloosterveen op een mooi hoekperceel in een straat met alleen bestemmingsverkeer, op loopafstand van het natuurgebied rondom de Baggelhuizerplas. Daarnaast is de woning gelegen nabij diverse basisscholen, winkelcentrum Kloosterveste en uitvalswegen naar de A28.

De tuin biedt veel privacy en is door de ligging op het zuiden zeer gunstig gelegen ten opzichte van de zon. Naast de woning staat een grote en hoge carport die ideaal is voor bijvoorbeeld een caravan of camper. Totale perceeloppervlakte 663 m².

Indeling woonhuis

Begane grond: entree met toilet en toegang tot de grote slaapkamer met badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad, inloopdouche en dubbele wastafelmeubel. Vanuit de hal is ook de woonkamer bereikbaar. De woonkamer is gelegen aan de straatzijde en heeft een erker, een gashaard en openslaande deuren naar de veranda en tuin. De open keuken is is voorzien van inbouwapparatuur (inductie kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, combi-magnetron) en veel bergruimte. Voorts is er nog een bijkeuken met aansluiting voor de wasmachine. De ruime garage is geïsoleerd en voorzien van een radiator, stortbak met wateraansluiting en een vlizotrap naar een extra bergzolder.

Eerste verdieping: ruime overloop met vaste inloopkast en drie grote slaapkamers, waarvan de grootste slaapkamer nog makkelijk op te splitsen is in twee kamers, waardoor er op deze verdieping 4 slaapkamers zouden kunnen zijn. Tevens is de loggia via deze grote kamer bereikbaar. De badkamer is voorzien van een douchecabine, wastafelmeubel, vloerverwarming en tweede toilet.

Tweede verdieping: via een vlizotrap te bereiken ruime zolderberging over de gehele lengte van de woning.

Toelichting meting gebruiksoppervlakte
Onze meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerk: doorstroom woning, gelijkvloers wonen

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-40582433-virgo-41

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn