Te koop in Assen: Luxueuze villa met eigen oprijlaan met hekwerk

Te koop in Assen: Luxueuze villa met eigen oprijlaan met hekwerk

Deze Luxueuze villa staat lang de Asserwijk in Assen te koop.

De villa heeft 380 m2 Woonoppervlak waarvan al 215m2 op de begane grond.

6 Slaapkamers
3 Badkamers
Perceel 1346 m2
Eigen oprijlaan met hekwerk

Wat een ruimte! Slaapkamer en aansluitende badkamer beneden. Kantoorruimte of praktijk aan huis mogelijk. Super grote woonkamer met haard en open keuken.

Op de verdieping zijn 5 slaapkamers. De master-bedroom heeft een walk-in-closet, zitgedeelte, dakterras en eigen riante badkamer met dubbel dubbelbad, toilet, wastafelmeubel en kolomdouche. Voor de andere slaapkamers is er een aparte gastenbadkamer.

Zo is evt. ook dubbele bewoning / mantelzorg mogelijk.

De zeer verzorgde tuin heeft een overdekt loungegedeelte, er is een prieel en een chalet. De tuin biedt ook veel privacy en ligt op de zon.

Onderhoudsarm door geheel kunststof kozijnen; elektrische rolluiken; markiezen; vloerverwarming; alarmsysteem. Luxe afwerking en materialen, bijv. zwart granieten trap.

U woont aan de rand van Kloosterveen, dus voorzieningen dichtbij, maar rustig want de Asserwijk kent voornamelijk bestemmingsverkeer. De golfbaan is echt vlakbij.

Een bijzondere villa voor ... u!

Bekijk ook de video op youtube, funda of onze site!

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-49882083-asserwijk-43

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn