Te koop in Assen: ruime vrijstaande woning met open keuken

Te koop in Assen: ruime vrijstaande woning met open keuken

Deze ruime VRIJSTAANDE WONING ligt in het plan Waterwinde  aan de rand van de geliefde woonwijk Marsdijk, vlakbij het Noord-Willemskanaal, het Beekdallandschap en het Balloërveld.

De woning beschikt over een ruime woonkamer met open keuken en 5 slaapkamers. Marsdijk beschikt over goede wijkvoorzieningen, kent verschillende scholen, heeft een compleet winkelcentrum en uitvalswegen.

BEGANE GROND:
Entree in ruime hal met meterkast, toilet en trapopgang. De ruime woonkamer met open keuken (ca.63m2) is voorzien van een plavuizen vloer met vloerverwarming en sfeervolle gashaard. Een dubbele schuifpui geeft toegang tot het overdekte terras, deze serre is geplaatst in 2014 en voorzien van verlichting en zonwering. De open keuken is voorzien van 6-pits gasfornuis met oven, RVS schouw, vaatwasser, koelkast, magnetron en combi-magnetron, stoomoven en natuursteen werkblad. De keuken biedt tevens toegang tot de bijkeuken (ca. 6m2), voorzien van de witgoedaansluiting. De ramen van de woonkamer zijn voorzien van elektrische screens.

EERSTE VERDIEPING:
Ruime overloop, 3 slaapkamers, werkkamer en badkamer. 2 Van de slaapkamers zijn elk 12m2. De grootste slaapkamer heeft een oppervlak van 39m2, deze kan eenvoudig worden verdeeld in 2 slaapkamers. De badkamer (ca.10m2) is voorzien van een ligbad, douche, toilet en vaste wastafel.

TWEEDE VERDIEPING:
Overloop met twee slaapkamers (ca.11m2 en ca.9m2). Deze slaapkamers en de overloop zijn allen voorzien van Velux dakramen.

TUIN:
De achtertuin ligt op het oosten en door de grootte van het perceel is er altijd een plekje in de zon. Aan de woning is een serre geplaatst met verlichting en zonwering. Achterin de tuin is een vrijstaande houten berging geplaatst. Zowel de oprit als de bijkeuken bieden toegang tot de inpandige garage (ca. 18m2). Naast de garage is een grote carport geplaatst, de oprit biedt parkeergelegenheid voor meerdere autos op eigen terrein.


STERKE PUNTEN & BIJZONDERHEDEN:
- Ligging aan het water op een ruim perceel 659m2;
- Combinatie van werken/wonen is mogelijk;
- Zonnige achtertuin op het Oosten;
- Vijf grote slaapkamers en de mogelijkheid hier een 6e ruime slaapkamer te realiseren;
- Inpandige garage en ruime carport;
- Fraai gelegen in de geliefde woonwijk Marsdijk met diverse voorzieningen en uitvalswegen nabij.

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-40589309-fuutmesschen-18

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn