Te koop in Assen: royaal appartement met eigen dakterras in centrum

Te koop in Assen: royaal appartement met eigen dakterras in centrum

Aan de statige Torenlaan, tegenover de rustieke Gouverneurstuin en direct aan de sfeervolle binnenstad van Assen gelegen, royaal appartement met maar liefst drie buitenruimtes waaronder een dakterras van 40m2, een eigen garage en een riante living met een geweldige lichtinval.

Achter de gespaard gebleven voorgevel van de "Provinciale Drentsche en Asser Courant" is in 2002 een volledig nieuw gebouw opgetrokken. Hierdoor is een heel fraaie combinatie ontstaan van moderne faciliteiten met een karakteristieke en stijlvolle uitstraling. Het kleinschalige, exclusieve gebouw bestaat uit twee kantoren op de begane grond en 6 royale appartementen op de drie etages.

De actieve vereniging van Eigenaren is gezond en beheert het complex zorgvuldig. Het gebouw valt onder het beschermd stadsgezicht van Assen en ligt in het Erfgoedkwartier, een historisch gedeelte van het Asser centrum waarin zich o.a. de Brink, de Kloosterstraat en de monumentale gebouwen van het Drents Museum bevinden.

Indeling: stijlvolle en ruime entree met intercomsysteem, lift en markant trappenhuis. Op de 3e etage bereikt u via een mooi vormgegeven voorportaal het appartement.

Het appartement heeft een ruime centrale hal die alle vertrekken verbindt. In de hal (circa 15 m2) bevindt zich een garderobehoek en toiletruimte. De drie slaapkamers (circa 8, 13 en 21m2) zijn gelegen aan de stille en koele noord(achter)kant. Vanuit de 2 grote slaapkamers is een balkon op het westen te bereiken. De kleinere slaap-/werkkamer biedt via een trap toegang tot een bovenop het gebouw gelegen, afgescheiden privé dakterras van maar liefst 40m2. Ook de luxe badkamer is ruim bemeten (circa 9 m2). Deze ruimte is voorzien van ligbad, 2e toilet, grote douche en wastafelmeubel.

De eyecatcher van dit appartement is de indrukwekkende living van circa 85 m2. De vele ramen aan de voor en zijkant zorgen voor een zee van licht en zicht op Gouverneurstuin en in westelijke richting op de markante Jozefkerk. De stijlvolle sfeerhaard, natuurstenen vloer en open keuken geven de living een zeer charmante uitstraling. Door het formaat kunt u een grote eettafel plaatsen, is er ruimte voor een studie-/werkhoek en is er een heerlijke zithoek rondom de sfeerhaard.

De open keuken (circa 12 m2) is van vele gemakken voorzien. Vanuit de woonkamer is toegang tot een bijkeuken/berging (circa 12 m2) en natuurlijk tot het aan de voor- en zuidzijde gelegen balkon.

Bijzonderheden:
- fraai gelegen royaal (circa 175 m2) appartement op toplocatie in Assen;
- appartement heeft hoge plafonds (2.78 m);
- centrale locatie nabij Drents Museum, Theater De Nieuwe Kolk, NS station en Asserbos;
- eigen garage van 22m2 en extra plaatsen mogelijk in achtergelegen parkeergarage;
- kleinschalig en geliefd appartementen complex;
- VvE bijdrage ¬220,- per maand;
- beschermd stadsgezicht;
- uitstekend onderhouden, zeer verzorgd;
- gehele appartement voorzien van vloerverwarming;
- fraai groen uitzicht.

Zie: www.funda.nl/koop/assen/appartement-40588463-torenlaan-18-f

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn