Te koop in Assen: gemoderniseerd vrijstaand herenhuis

Te koop in Assen: gemoderniseerd vrijstaand herenhuis

Op fraaie groene woonlocatie, aan de rand van een rustige woonwijk gelegen volledig gemoderniseerd VRIJSTAAND HERENHUIS met garage op een perceel van 637 m².

Dit luxe herenhuis biedt door de riante maatvoering van 216 m² volop woon-, werk-, en leefruimte. De woning is aan de achterzijde geheel vrij gelegen terwijl uitvalswegen en voorzieningen in de directe omgeving aanwezig zijn.

INDELING
De woning is de laatste jaren van binnen en van buiten volledig gemoderniseerd. U zult onder de indruk zijn van de kwaliteit van de gebruikte materialen en het comfort dat geboden wordt.

BENEDEN VERDIEPING
De entree is voorzien van lichte plavuizenvloer, garderobenis, meterkast en toilet. De L-vormige woonkamer met een oppervlakte van ca. 50 m² is afgewerkt met een houten vloer in lichte kleurstelling, gashaard en schuifpui. Aansluitend de woonkeuken (ca. 35 m²), voorzien van luxe keukenblok met kookeiland en hoogwaardige Siemens inbouwapparatuur zoals een brede oven, oven/steamer, magnetron, koffieapparaat, vaatwasser, kookplaat, koeler en vrieskast. De afzuigkap is in het plafond geïntegreerd. Woonkamer en woonkeuken bieden gezamenlijk een indrukwekkende oppervlakte van ca. 85 m²! De woonkeuken biedt ruimte aan een royale tafel, waaraan het met gezin en vrienden goed vertoeven is. De grote glazen pui biedt zicht op de met zorg aangelegde tuin, die door middel van de grote schuifpui direct bereikbaar is. De garage, met op afstand bedienbare segmentdeur en met aansluiting voor wasmachine en droger, is vanuit de keuken bereikbaar.

1E VERDIEPING
De ruim bemeten master bedroom (ca. 21m²) beschikt over een directe toegang tot het grote dakterras met uitzicht over de groene westelijk rand van Assen. Annex aan deze slaapkamer vindt u een riante walk-in closet van ca. 15 m². Slaapkamers 2 en 3 zijn respectievelijk ca. 14 m² en 8 m² groot en liggen aan de voorzijde van de woning. De drie grootste slaapkamers in de woning zijn tijdens de verbouwing voorzien van airconditioning zodat u ook in de zomer lekker kunt slapen.

Er is een grote, van vloerverwarming voorziene, luxe badkamer met veel lichtinval. Het fraai vormgegeven vrijstaande ligbad biedt, indien gewenst en met behoud van privacy, uitzicht naar buiten. De inloopdouche met hardglazen wand staat garant voor comfortabel en veilig douchen. Verder is er uiteraard een toilet en een dubbele wastafel met in de wand geïntegreerde kranen.

2E VERDIEPING
De 2e verdieping beschikt over 2 slaapkamers, respectievelijk ca. 25 en 10 m². Eén slaapkamer beschikt over een eigen doucheruimte. Verder is er bergruimte waarin zich ook de CV-ketel bevindt.

TUIN
Achter de woning ligt een met zorg ingerichte, diepe tuin waarin een grote overkapping is geplaatst, een jacuzzi en een houten tuinhuis. Door de diepte van de tuin kan gedurende de hele dag van de zon genoten worden. Als het weer iets minder is of als u liever in de schaduw zit, biedt de overkapping gelegenheid om toch van het buitenleven  te genieten!

De woning is gebouwd in 1975 en is tussen 2011 en 2014 volledig gerenoveerd en gemoderniseerd. Alle buitenkozijnen zijn vervangen door kunststofkozijnen met driedubbele beglazing. De bestrating en de tuinaanleg zijn opnieuw gedaan en de overkapping en het tuinhuis zijn geplaatst. Het voegwerk is aan de buitenzijde vernieuwd.

Aan de binnenzijde is alle wand-, vloer-, en plafondafwerkingen vernieuwd. Het verwarmingssysteem is volledig vervangen, de keuken is vergroot en vernieuwd en badkamer en sanitair zijn vernieuwd. Zonder overdrijving kan hier gesproken van een zeer aantrekkelijke woning met een binnenruimte van meer dan 230 m²!

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-40587181-sambrestraat-25

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn