Te koop in Assen: goed onderhouden twee-onder-een-kap woning

Te koop in Assen: goed onderhouden twee-onder-een-kap woning

In het levendige Marsdijk ligt deze zeer goed onderhouden TWEE-ONDER-EEN-KAP woning. De woning staat op een perceel van 307m2 eigen grond en heeft een achtertuin met veel privacy.

De wijk kent veel speelvoorzieningen, eigen park, vijf basisscholen, moderne sport accommodaties en eigen winkelcentrum. Aan de rand van de wijk is een natuurgebied waar je heerlijk kunt wandelen.

BEGANE GROND:
Entree/hal met toilet en meterkast. Vanuit de hal bereikt u de lichte en ruime woonkamer met halfopen keuken (tezamen groot ca. 56m2). De moderne keuken is voorzien van een 6-pits gasfornuis, rvs afzuigkap, koelkast/vriezer, combi-oven/magnetron, oven en vaatwasser. Via de keuken bereikt u de bijkeuken (ca. 6m2) met witgoedaansluiting.

EERSTE VERDIEPING:
Overloop met drie slaapkamers (ca. 14m2,ca. 13m2 en ca.12m2) en badkamer (ca 8m2). De moderne badkamer is voorzien van een bad, inloopdouche, toilet en wastafelmeubel.

TWEEDE VERDIEPING:
Middels vaste trap bereikt u de tweede verdieping met overloop, vierde slaapkamer (ca.18m2) en extra bergruimte.

TUIN:
De tuin is onderhoudsvriendelijk en biedt privacy. De achtertuin is gelegen op het noorden. De oprit heeft parkeergelegenheid voor twee autos op eigen terrein.

STERKE PUNTEN & BIJZONDERHEDEN:
- Moderne keuken en ruime bijkeuken;
- Lichte woonkamer met open keuken (samen ca. 56m2);
- Vier ruime slaapkamers en extra bergruimte;
- Parkeergelegenheid voor meerdere autos;
- Prima ligging in de levendige wijk Marsdijk.

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn