Te koop in Assen: zeer royaal herenhuis

Te koop in Assen: zeer royaal herenhuis

Nabij het CENTRUM en STATION van Assen gelegen ZEER ROYAAL (160m²) HERENHUIS met stenen BERGING en P op eigen terrein. Deze riante woning van maar liefst 4 woonlagen is in 2007 aan de rand van het inbreidingsproject  Het Palet   gebouwd, waarbij de tuin is gelegen op het ZUIDEN en het Amelterbos op loopafstand.

De zeer energiezuinige woning met ZONNEPANELEN kenmerkt zich door een hoogwaardige afwerking en zeer lichte bewoning.

OP ZOEK NAAR VEEL WOONRUIMTE NABIJ STATION EN NATUUR!? KOM KIJKEN!!

Indeling begane grond: Ruime entree met meterkast, wandcloset, trap naar de eerste etage en deur naar de woonkamer met open keuken. De heerlijk lichte woonkamer heeft en schuifpui over bijna de gehele breedte van de woning en loopt hiermee voor je gevoel over in de tuin. De open keuken met vide heeft een grote hoekopstelling en compleet afgewerkt met Quooker, 4 pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, combi-oven en vaatwasser.

De eerste etage is opgedeeld in riante overloop/werkruimte met vide, een praktische bergkast en 2 ruime slaapkamers van circa 13 en 10 m².

De tweede etage biedt 1 XXL-slaapkamer (29m²!), een stook/wasruimte en de ruim opgezette badkamer voorzien van inloopdouche, bad, tweede wandcloset en wastafelmeubel.

De derde etage is tenslotte een volwaardige en zeer lichte ruimte van 22 m²; momenteel in gebruik als riante, open slaapkamer, maar een hobbyruimte en/of atelier behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

De zonnige achtertuin heeft een achterom en een ruime stenen berging voorzien van elektra. Aan de achterzijde van de woning is op begane grond een elektrisch bedienbaar zonnescherm en op de eerste etage rolluiken gemonteerd.

Goed om te weten:
- energiezuinige woning (Label A, ¬75,= voorschot G/L)
- 8 zonnepanelen 2016 (totaal 2080 WP)
- Kunststof schuifpui 2015
- de woning is in 2015 buitenom professioneel geschilderd

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-40571963-herman-broodstraat-7

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn