Te koop in Assen: helft van dubbel woonhuis in landelijke stijl

Te koop in Assen: helft van dubbel woonhuis in landelijke stijl

Zeer ruime HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS in landelijke stijl. De woning is gelegen in een rustig deel aan de rand van Kloosterveen tegen de landerijen van Zeijerveen. De woning kent een uitstekende staat van afwerking en beschikt over 6 slaapkamers.

Het perceel oppervlak is 317m2 en de achtertuin ligt op het zuiden. De rustige straat ligt aan de rand van de woonwijk Kloosterveen en op loopafstand van natuurgebied, het Arboretum (park) en de golfbaan. Deze wijk is voorzien van diverse voorzieningen als scholen, een winkelcentrum, recreatievoorzieningen en uitvalswegen.

BEGANE GROND:
Entree in hal met toilet, meterkast en trapopgang. De sfeervolle woonkamer met open keuken (ca. 62m2) heeft een ruime lichtinval door de erker aan de voorzijde. Een grote schuifpui aan de achterzijde geeft toegang tot de tuin. De moderne keuken is voorzien van een koelkast, magnetron, oven, 5-pits gasfornuis, vaatwasser en Quooker. Aan de keuken grenst de bijkeuken met aansluiting van het witgoed.

EERSTE VERDIEPING:
Ruime overloop met 3 zeer ruime slaapkamers (ca. 16m2, ca.16m2 en ca.14m2) en badkamer. De moderne badkamer (ca.10m2) is voorzien van een ligbad, inloopdouche, toilet en dubbele wastafel.

TWEEDE VERDIEPING:
Overloop met 3 slaapkamers (ca.9m2, ca.6m2 en ca.6m2). Alle slaapkamers zijn voorzien van een Velux dakraam. Middels een Vlizo trap is de bergzolder bereikbaar.

TUIN:
Beschutte tuin op het zuiden met verschillende terrassen. Aan de woning is een veranda geplaatst. De woning heeft parkeergelegenheid voor 3 autos op eigen grond.

STERKE PUNTEN EN BIJZONDERHEDEN:
- Royale woonkamer met open keuken;
- Zes ruime slaapkamers;
- Zeer goed onderhouden;
- Tuin op het zuiden en voldoende privacy;
- Ligging aan een rustige straat aan de rand van de wijk;
- Gelegen in de kindvriendelijke woonwijk Kloosterveen met diverse voorzieningen en uitvalswegen nabij.

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-40579073-ahornhout-24

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn