Te koop in Assen: semi-bungalow met vrijstaande garage

Te koop in Assen: semi-bungalow met vrijstaande garage

Op misschien wel één van de mooiste locaties in het Westerpark gelegen SEMI-BUNGALOW met vrijstaande GARAGE. Deze keurig onderhouden woning met VRIJ UITZICHT is rond 1949 gebouwd op een royaal hoekperceel van 843 m² maar in 1995 grondig gerenoveerd.

Hierbij zijn o.a. de kozijnen en verdiepingsvloer vervangen en is de volledige kap verhoogd én geïsoleerd. Daarnaast maken een BADKAMER en SLAAPKAMER op de BEGANE GROND deze woning ook nog eens levensloopbestendig. De geliefde en groene woonwijk Westerpark is zeer centraal gelegen met zowel het Asserbos, het centrum als uitvalswegen richting A28 op korte afstand.

U ZOEKT EEN MODERNE EN VRIJ GELEGEN WONING MET RIANTE TUIN IN HET WESTERPARK? KOM KIJKEN EN LAAT U VERRASSEN!
- NU ALVAST ÉCHT RONDLOPEN IN 3D?
- Klik op de funda-brochure met link naar de unieke woningwebsite met virtuele woningpresentatie. Deze tour laat u de woning beleven alsof u er zelf doorheen loopt!

Indeling begane grond:
Entree/hal met meterkast en toegang tot de bijkeuken, toilet met fonteintje en de woonkamer met halfopen keuken. De lichte en op het zuiden georiënteerde woonkamer heeft openslaande deuren naar de tuin, vrij uitzicht en een sfeervolle houtkachel. De eetkeuken heeft een luxe hoekopstelling en is voorzien van granieten werkblad, 6 pits Boretti-fornuis met dubbele oven, schouw, vaatwasser en magnetron. Tenslotte treft u op de begane grond nog een slaapkamer met complete badkamer en suite voorzien van bad, douche, vaste wastafel en 2e toilet.

Eerste etage:
Door de kapverhoging is hier een volwaardige verdieping ontstaan welke ruimte biedt aan 2 grote slaapkamers, veel bergruimte en de 2e badkamer voorzien van wastafel, 3e toilet en douche. Tenslotte is er nog een, middels vlizotrap te bereiken, praktische bergzolder.

Buiten:
Door de gunstige ligging op de kavel heeft u een zeer riante tuin rondom de woning waar ieder moment van dag wel een zonnig plekje te vinden is. Aan de voorzijde van de woning treft u een ruime oprit met genoeg ruimte voor meerdere auto s. De vrijstaande garage is opgetrokken in hout en circa 18m² groot.

Goed om te weten:
- Voorzien van dakisolatie en dubbel glas (energielabel C)
- Verwarming en warm water middels HR-combiketel CW5 2012 (eigendom)
- De gehele begane grond (m.u.v. bijkeuken) is voorzien van een tapis gelegde parketvloer (eiken).
- Dubbele lasten deler bespreekbaar, vraag naar de voorwaarden
- Notariskantoor Van Pelt is de notaris inzake deze transactie

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-40564368-arthur-van-schendellaan-4

Uw huis in de verkoop? Laat AssenStad uw huis extra promoten! Het is bij AssenStad nu mogelijk om uw huis extra op social media te promoten voor een zeer laag tarief. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden: www.assenstad.nl/contact

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn