Te koop in Assen: luxe 3-kamer appartement in het centrum van Assen

Te koop in Assen: luxe 3-kamer appartement in het centrum van Assen

Luxe 3-kamer appartement in het centrum van Assen met een woonoppervlak van ruim 92m2. Het appartement is gelegen in het appartementencomplex "de Vivere" met stijlvolle gezamenlijke ruimtes, ruime fietsenberging en eigen parkeerplaats op het parkeerdek.

De appartementen zijn te bereiken via een lift en het trappenhuis. Het appartement is gunstig gelegen ten opzichte van alle belangrijke voorzieningen.

WOONLAAG:
Entree in hal met meterkast, toilet, 2 slaapkamers en de badkamer. De ruime woonkamer met open keuken (ca. 49m2) heeft tevens toegang tot het inpandige balkon (ca.6m2). De open keuken is voorzien van een combi-magnetron, koelkast, afzuigkap en gaskookplaat. In de bergkast zit tevens de witgoedaansluiting en de CV opstelling. Vanuit de hal bereikt u de twee slaapkamers (ca. 6m2 en ca. 15m2) en de badkamer (ca. 5m2) voorzien van wastafelmeubel en douche.

U beschikt over een parkeerplek op afgesloten parkeerdek.

VVE:
De maandelijkse VvE bijdrage is ¬ 172,50 per maand.

BIJZONDERHEDEN EN STERKE PUNTEN:
- Ligging in centrum van Assen;
- Appartement met inpandig balkon en frans balkon, met uitzicht over het Ceresplein;
- Modern galerij appartement met eigen parkeerplaats en berging;
- Zeer goed onderhouden appartement en een gezonde Vereniging van eigenaren;
- Dichtbij diverse voorzieningen nabij (o.a. Hema, Albert Heijn XL, theater/bioscoop de Nieuwe Kolk en diverse horeca gelegenheden).

Zie: www.funda.nl/koop/assen/appartement-40563475-ceresplein-84 _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb__auto_generated_thumb_
Tiplijn