Te koop in Assen: statig vrijstaand woonhuis met aangebouwde garage

Te koop in Assen: statig vrijstaand woonhuis met aangebouwde garage

Prachtig gelegen statig VRIJSTAAND WOONHUIS met aangebouwde stenen GARAGE aan de Kloosterhout. Deze woning is gelegen op een groot perceel van 620m2 eigen grond, de oprit biedt mogelijkheid voor parkeren op eigen terrein.

De woning heeft maar liefst 5 slaapkamers en in de riante tuin kunt u heerlijk van de zon genieten. De geliefde en kindvriendelijke woonwijk is voorzien van diverse voorzieningen als scholen, winkels, recreatie en uitvalswegen.

BEGANE GROND:
Entree in hal met meterkast en toilet. De royale lichte woonkamer met woonkeuken (tezamen groot ca. 74m2) is voorzien van een massief eiken parketvloer en twee erkers. De ruime erker aan de achterzijde geeft middels openslaande tuindeuren toegang tot de fraaie achtertuin. De keuken heeft een natuurstenen aanrechtblad en beschikt over een magnetron, oven, koelkast, vriezer, vaatwasser, inductiekookplaat en afzuigkap. Vanuit de keuken bereikt u de geïsoleerde garage/bijkeuken (ca. 19m2).

EERSTE VERDIEPING:
Overloop met 3 slaapkamers (ca. 23m2, ca. 9m2 en ca. 9m2) en een badkamer (ca. 9m2). De grootste slaapkamer beschikt over een inloopkast/kleedruimte. De badkamer is voorzien van een ligbad, toilet, douche en dubbele wastafel.

TWEEDE VERDIEPING:
Overloop met 2 slaapkamers en cv-kast met een Intergas combi-ketel uit 2008 en een bergruimte.

STERKE PUNTEN EN BIJZONDERHEDEN:
- Riant en licht vrijstaand woonhuis;
- Met aangebouwde garage;
- Maar liefst 5 slaapkamers;
- Op een perceel van 620m2;
- Achtertuin gelegen op het zonnige zuiden;
- Gelegen aan rustige straat met enkel bestemmingsverkeer.

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-40552540-kloosterhout-21

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn