Te koop in Assen: klushuis tussenwoning met vier slaapkamers

Te koop in Assen: klushuis tussenwoning met vier slaapkamers

Prachtige gelegen TUSSENWONING met vier slaapkamers, dichte keuken, ruime lichte woonkamer en diepe tuin met stenen berging.

Voor deze kluswoning zijn wij op zoek naar een liefhebber. Iemand die de woning weet te waarderen, de potentie ziet en zin heeft om de handen uit de mouwen te steken. De basis is goed, de vierkante meters zijn aanwezig en de plek is prima. Maar eerlijk is eerlijk, de woning behoeft zowel binnen als buiten veel onderhoud. Ben jij die woningzoeker die geheel naar eigen smaak en inzicht een droomwoning van dit huis gaat maken? Bezoek dan het OPEN HUIS en ervaar zelf de grote potentie van deze woning. Je bent, zonder een afspraak te maken, van harte welkom op VRIJDAG 23 FEBRUARI 2018 tussen 15:00 en 16:30.

Indeling begane grond: entree, hal met trapopgang, toilet, meterkast, toegang tot de dichte keuken en woonkamer. De heerlijk lichte doorzon woonkamer biedt voldoende ruimte aan een aparte zit- en eethoek. De dichte keuken is voorzien van een eenvoudige keukenopstelling. Vanuit de keuken heb je toegang tot de achtertuin met stenen berging en eigen achter entree.

Indeling eerste verdieping: vier slaapkamers en eenvoudige badkamer met douche en wastafel.
Via een vlizotrap bereik je de bergzolder waar zich ook de CV ketel bevindt.

Extra informatie:
- Geen overburen, waardoor veel privacy wordt ervaren;
- Op korte afstand gelegen van een speeltuin;
- Verwarming door middel van een ATAG A244 CW4 ketel (eigendom) uit 2011;
- Per direct beschikbaar;

Bieden vanaf ¬120.000,- k.k.
Meer: www.funda.nl/koop/assen/huis-40558748-zonnedauwstraat-7/

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn