Te koop in Assen: vrijstaande woning met grote onder architectuur aangelegde tuin

Te koop in Assen: vrijstaande woning met grote onder architectuur aangelegde tuin

Deze VRIJSTAANDE woning in de geliefde woonwijk MARSDIJK met energielabel A is hét voorbeeld van een perfect onderhouden en afgewerkt huis en tuin, wat het volledig instap-klaar maakt.

Met de bouw van de woning is overal rekening mee gehouden, zoals zonligging, privacy, indeling, duurzaamheid en de toekomst. Daarna zijn er nog veel verbeteringen aangebracht, zoals vernieuwd sanitair, de hardhoutenkozijnen met HR++ beglazing, glad gestucte muren, vernieuwde installaties, geplaatste zonnepanelen en nog veel meer. Daarom is het geheel in één woord 'Perfect' te noemen.

De huidige bewoners hebben de woning 30 jaar geleden zelf laten bouwen, maar hebben toch besloten om dichter bij de kinderen- en kleinkinderen te gaan wonen. Het liefst hadden zij de woning meegenomen.

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met open trapopgang voorzien van nieuwe tredes, uitgebreide meterkast en een modern hangtoilet en fonteinmeubel. De lichte woonkamer is volledig tuingericht, voorzien van grote raampartijen, een schuifpui naar buiten en een gashaard (voormalig houthaard). De brede doorgang naar de keuken geeft de mogelijkheid een grote eettafel te plaatsen. De nette keuken is alle gemakken voorzien en kan nog vele jaren mee, daarnaast is diverse apparatuur recent vervangen. Via de bijkeuken met witgoedaansluitingen en tevens een deur naar buiten komt u in de multifunctionele geïsoleerde aangebouwde garage met dubbele openslaande deuren naar de oprit en tevens een deur naar de tuin. Deze garage kan in de toekomst als slaapkamer- en badkamer op de begane grond fungeren. Let op! De vierkante meters van de garage zijn vanwege de isolatiewaarden opgenomen als woonruimte.

1e Verdieping: De verdiepingsvloer betreft net als beneden een betonnen-vloer met daarop een prachtig afgewerkte drempelloze bamboehouten afwerking. De drie slaapkamers en de ruime gemoderniseerde badkamer voorzien van inloopdouche, hangend toilet, vrijstaand ligbad en dubbel wastafelmeubel vormen samen een perfecte indeling voor ieder huishouden.

2e Verdieping: Via vlizo te bereiken bergzolder met voldoende stahoogte en de opstelling van de verwarmininstallaties.

Buiten: Rondom de woning ligt een onder architectuur aangelegde tuin afgewisseld met plantenbakken, natuurstenen terrastegels en split. In de achtertuin bevinden zich een terras met eettafel onder een prieel, een zonneterras, een vijver met dubbele waterloop en een lounge terras. De tuin is voorzien van verlichting met spots en hanglampen en is gelegen op het Zuiden.

LIGGING: De woning heeft een rustige ligging aan een doodlopende straat in een kindvriendelijke woonwijk en bevindt zich op loopafstand van twee basisscholen en het winkelcentrum met winkels zoals de Jumbo, Lidl, Kruidvat etc.

Zie: www.funda.nl/detail/koop/assen/huis-enkeerdhamel-14

Tiplijn