Te koop in Assen: onder architectuur verbouwde vrijstaande woning in oud-zuid Funda

Te koop in Assen: onder architectuur verbouwde vrijstaande woning in oud-zuid

Wat een ruimte, locatie, uitstraling en allure! Zo laat deze prachtige en markante vrijstaande woning zich het beste omschrijven. Gelegen op de kruising van de Vogelkerslaan en de Port Natalweg, in de geliefde woonomgeving van Assen Oud-Zuid.

Het geheel is gebouwd in 1936. In 2013 heeft onder architectuur een totaal verbouwing plaats gevonden. Er is een vleugel aangebouwd en samen met het bestaande woonhuis volledig geïsoleerd en gerenoveerd, de woning beschikt na de verbouwing over een energielabel B. Tijdens de verbouwing zijn veel karakteristieke elementen goed bewaard gebleven, hierdoor ademt het een prettige woonsfeer uit.

Indeling van de woning:
Begane grond:
entree/hal met toilet, meterkast, trapopgang en bijkeuken met kelder, woonkamer met erker, fraaie woonkeuken met apart zitgedeelte. De royaal bemeten werkkamer/slaapkamer is gesitueerd aan de achterzijde van de woning hier is eenvoudig inpandig tevens een badkamer te realiseren. Vanuit tuin en werkkamer is het atelier bereikbaar.
Eerste verdieping:
overloop, 2 slaapkamers (eenvoudig een derde kamer te realiseren) waarvan de grootste in directe verbinding staat met de moderne badkamer.
Tweede verdieping:
ruime zolderverdieping, momenteel in gebruik als logeer-/speelkamer. Deze niet nader ingedeelde ruimte kan eveneens gemakkelijk verdeeld worden tot twee slaapkamers.

Informatie over de woning:
* De fraaie woonkeuken is gelegen in het hart van de woning en is v.v. een kook-/spoeleiland en divers inbouwapparatuur waaronder een Quooker. De keuken beschikt verder over openslaande tuindeuren waardoor binnen met buiten wordt verbonden.
* Op de begane grond is een royaal kantoor gerealiseerd, welke middels schuifpui van buitenaf te betreden is. Aansluitend aan het kantoor is een atelier/hobbyruimte te vinden. Ook deze ruimte is van buitenaf bereikbaar.
* De moderne badkamer is voorzien van een ligbad, ruime inloopdouche, toilet en een wastafelmeubel met dubbele wastafel.
* Het huis is bij de renovatie volledig (plat dak, pannen dak, beglazing, vloeren en wanden) geïsoleerd. Daken zijn geheel vernieuwd.
* De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming alsmede de badkamer op de 1e verdieping.
* Het inpandige atelier is voorzien van een groen sedumdak welke een isolerende werking heeft.
* De woning beschikt over 10 zonnepanelen, goed voor een opbrengst van ca. 3000 kWh. Deze zonnepanelen zijn geplaatst ná opname van het energielabel B.

voor meer informatie en foto's van deze woning, kunt u op deze link klikken.

Tiplijn