Te koop in Assen: scherp geprijsde gezinswoning met vier slaapkamers

Te koop in Assen: scherp geprijsde gezinswoning met vier slaapkamers

Scherp geprijsde GEZINSWONING met vier slaapkamers, nieuwe keuken, nieuwe badkamer en nieuwe CV ketel prachtig gelegen in de kindvriendelijke woonwijk Marsdijk.

De woning is recent grotendeels gerenoveerd. De laatste stap, waarbij de punten op de i worden gezet, moet echter nog plaatsvinden.

Entree, hal, toilet met fonteintje, meterkast, lichte tuingerichte woonkamer voorzien van laminaat vloer en provisiekast. De keurige keuken (Brugman keukens, geplaatst in 2017) is voorzien van vijf pits gasfornuis, combi magnetron oven, vaatwasser, wasemkap en koelkast. De diepe achtertuin moet nog worden aangelegd.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers waarvan één uitzonderlijk groot is. De keurige badkamer, welke in 2017 is geplaatst, is voorzien van een inloopdouche, wastafelmeubel en tweede toilet. Op de zolderverdieping is een vierde slaapkamer gerealiseerd. Deze verdieping biedt plek aan de CV combiketel uit 2017. Daarnaast zijn op de ruime voorzolder de aansluitingen voor de wasmachine en droger aanwezig.

Enthousiast geworden? Komt dan snel kijken en ervaar wat deze leuke gezinswoning u kan bieden.

Meer kijk snel hier: www.funda.nl/koop/assen/huis-40442104-naoberdreef-103/

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn