Te koop in Assen: ruime vrijstaande woning met grote tuin met uitzicht op natuur

Te koop in Assen: ruime vrijstaande woning met grote tuin met uitzicht op natuur

Op een royale kavel staat deze ruime vrijstaande woning, prachtig gelegen in de gewilde woonwijk Kloosterveen, in deelplan Kloosterlanen.

Deze woning is gebouwd in 2002 op een perceel van 713 m² en biedt aan de achterzijde veel privacy. Door de aanwezigheid van een slaapkamer én een badkamer op de begane grond is de woning levensloopbestendig. De woning is daarnaast voorzien van veel woonruimte (ca. 189 m²), een inpandige garage en veel bergruimte.

Door de locatie aan de rand van de wijk geniet je aan de achterzijde van een vrije ligging, maar wel met alle wijkvoorzieningen op loopafstand. Kloosterveen biedt volop voorzieningen als scholen, een winkelcentrum 'Kloosterveste' met een grote variëteit aan winkels, recreatievoorzieningen, openbaar vervoer en uitvalswegen waaronder de A28 richting Groningen en Zwolle. Ook het centrum van Assen is binnen 15 minuten op de fiets te bereiken.

INDELING VAN DE WONING:
Begane grond: royale entree/hal met trapopgang en toilet, toegang tot de bijkeuken en doorgang naar de garage. Slaapkamer met aangrenzend een badkamer, woonkamer v.v. openslaande deuren naar de tuin, dichte keuken met berging.

1e verdieping: overloop, drie slaapkamers, kamer in gebruik als berging en een badkamer.
2e verdieping: via vlizotrap te bereiken bergzolder.

Zie: funda.nl/koop/assen/huis-42219281-hertenlaan-13

Tiplijn