Te koop in Assen: karakteristieke helft van dubbele woning met grote tuin en uitzicht op De Vaart

Te koop in Assen: karakteristieke helft van dubbele woning met grote tuin en uitzicht op De Vaart

Karakteristieke en sfeervolle helft van dubbele woning, aan de rustige kant van de Vaart. Een fraai en liefdevol onderhouden huis met een prachtige achtertuin en een ruime berging met oprit, dus parkeren op eigen grond. Wonen aan de Vaart is voor velen een wens.

Begane grond: entree in hal met in 2021 vernieuwde toiletruimte en toegang tot een kelder. Lichte woonkamer met nieuwe pvc vloer en houtkachel, open keuken (vernieuwd in 2021) voorzien van inductiekookplaat, afzuigkap, oven, koelkast en vaatwasser. In 2022 is de woning uitgebouwd met een eetkamer, voorzien van vloerverwarming, aan de tuinzijde. Tevens is er een berging met de witgoedaansluitingen en Intergas HR cv-ketel (LEASE) uit 2013 aanwezig.

Eerste verdieping: overloop, drie slaapkamers van ca. 5, 9 en 13m2 welke beschikt over een eigen douche/wasgelegenheid. Verder een ruime, in 2023 vernieuwde, moderne badkamer (7m2) met ruime inloopdouche, wandcloset en een wastafelmeubel.

Tweede verdieping: via een vaste trap bereikbare, ruime en speelse etage die prima de functie van extra slaapkamer, hobbykamer of werkkamer kan vervullen.

De woning beschikt over een brede en diepe achtertuin, die recent grotendeels nieuw is aangelegd inclusief het plaatsen van een ruime houten tuinberging met elektra. De tuin heeft altijd zon maar biedt dicht tegen de achtergevel ook enige schaduw.

Zie: funda.nl/koop/assen/huis-42203893-vaart-nz-170

Tiplijn