Te koop in Assen: luxe vrijstaande villa met dakterras met grote tuin langs Amelterbos

Te koop in Assen: luxe vrijstaande villa met dakterras met grote tuin langs Amelterbos

De royale kavel gelegen aan het eind van een laan, op welhaast de mooiste ligging in het park, heeft een breedte van 38 meter en een diepte van 43 meter direct grenzend aan het Amelterbos. De villa heeft een buitengewoon riante maatvoering en is zeer slim en optimaal in dezelfde hoek als de kavel gesitueerd, waardoor als het ware de tuin een beschutte binnenplaats is geworden met een “horizonzicht” vanuit de woning op het prachtige oude bos waardoor ieder seizoen het beeld wisselt.

Binnen zien we lange zichtlijnen en vanuit nagenoeg alle kanten een blikveld op de blauwe buitenlucht. Dit geeft direct een zeer ruimtelijk, licht en comfortabel gevoel. Ondanks de vele raampartijen is er dankzij de bijzondere architectuur, veel privacy bewaart gebleven. Kenmerkend aan het ontwerp is, dat de villa vanuit de woonwijk opgaat in het bos. De villa is vanaf de boskant dan ook bekleed met prachtig onderhoudsvriendelijk cederhout, aangebracht in strakke horizontale lijnen om breedtes en lengtes te accentueren. In contrast met de boskant is de kant vanuit de woonwijk voorzien van een stenen gevel in wildverband structuur. De led buitenverlichting uit de Ares serie van Flos alsmede de design brievenbus van Jan Rodenburg horen bij het totaalconcept.

Het uitzonderlijke aan deze villa is dat de binnenzijde nog moet worden afgebouwd. Alle voorbereidingen zijn gedaan, zoals een zeer uitgebreide elektrische installatie inclusief 3 fasen aansluiting. De infrastructuur voor o.a. 4 badkamers met 4 toiletten alsmede verwarming warmwatervoorziening buitenkranen etc. is reeds aanwezig.

De mogelijkheid doet zich in deze fase van de bouw voor, een droom van een woning met 371 vierkante meter aan onbegrensde mogelijkheden volledig naar eigen smaak af te werken zonder enige concessie te hoeven doen aan uw wensen.

Zie: funda.nl/koop/assen/huis-42200871-houtlaan-119

Tiplijn