Te koop in Assen: royale vrijstaande woning met vier slaapkamers en grote tuin

Te koop in Assen: royale vrijstaande woning met vier slaapkamers en grote tuin

Deze strak vormgegeven woning is gebouwd in 2015 en voldoet daarmee aan alle wensen betreft duurzaamheid, energiezuinigheid en wooncomfort. Met maar liefst 190 m² woonoppervlakte heb je volop leefruimte binnen maar ook buiten zijn er diverse fijne plekjes om te genieten.

Een ultieme woonbeleving in dit huis met een royale woonkamer met open keuken, 4 slaapkamers, eigen oprit met garage en een tuin op de zon. De ligging in de vriendelijke en groene woonwijk Park Diepstroeten is natuurlijk geweldig, op korte fietsafstand van het stadscentrum met al haar faciliteiten en dichtbij het Nationaal Park Drentsche Aa. De perfecte mix tussen wonen in de stad en genieten van de rust en vrijheid van de natuur.

Indeling
Begane grond: vanuit de gezellige straat heb je toegang tot je eigen oprit met voldoende parkeerplek voor twee auto’s. Welkom: In de entree/hal vinden wij de meterkast, trapopgang naar de verdieping, modern toilet met fonteintje en toegang tot de woonkamer. Deze living met open keuken van 67 m² is heerlijk royaal en biedt prachtige zichtlijnen richting de groene omgeving door de vele grote raampartijen. Het eetgedeelte heeft een vrij uitzicht op de gezellige achtertuin en de openslaande deuren geven je echt dat binnen-buitengevoel! Wat wil je nog meer?

De open keuken heeft een hoekopstelling en beschikt over voldoende kastruimte, 6-pits kookfornuis, afzuigkap, oven, vaatwasser, koel-vriescombinatie en een kokend waterkraan. De bijkeuken van ca. 5 m² is voorzien van de witgoedaansluitingen en voldoende bergruimte. De garage van 17,5 m² is zowel van binnenuit als buitenaf bereikbaar, extra handig!

Eerste verdieping: overloop met aan de voorzijde de grootste slaapkamer met een vloeroppervlak van ca. 15,1 m². De tweede slaapkamer bevindt zich eveneens aan de voorzijde en heeft een vloeroppervlak van ca. 14,3 m². De derde slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning en heeft een vloeroppervlak van ca. 14,9 m². De badkamer van ca. 8 m² is keurig betegeld en voorzien van een ligbad, douchecabine, hangtoilet en een dubbele wastafel.

Tweede verdieping: overloop met een grote open ruimte met een vloeroppervlak van ca. 17 m². De ideale plek om te gebruiken als bijvoorbeeld een werkplek, speelruimte voor de kinderen of voor extra bergruimte. Op de tweede verdieping bevindt zich ook de vierde slaapkamer met een vloeroppervlak van ca. 20 m².

Deze unieke vrijstaande woning ligt op een hoekkavel en heeft daardoor een vrije ligging. De tuin is gelegen op het noordwesten en heeft door de ligging en de diepte van de tuin bij zomerdag de hele dag de zon in de tuin. In de tuin bevinden zich meerdere gezellige zitplekjes, een fijne vrijstaande houtenschuur met overkapping en een moestuin.

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-42293658-koningsmantel-2

Tiplijn