Te koop in Assen: vrijstaande woning met 5 slaapkamers en grote tuin met eigen sauna

Te koop in Assen: vrijstaande woning met 5 slaapkamers en grote tuin met eigen sauna

Deze ruime VRIJSTAANDE WONING is, onder architectuur, traditioneel gebouwd in 2003, heeft maar liefst 24 ZONNEPANELEN en is VOLLEDIG GEÏSOLEERD, waardoor het energielabel A heeft. De woning is voorzien van vloerverwarming op de gehele begane grond, beschikt over 5 slaapkamers en een tuin rondom. Het geheel staat op een perceel van 828m² en heeft een woonoppervlakte van 264m² verdeeld over 2 verdiepingen.

De geliefde Houtlaan is een uniek stukje Assen en is fraai gelegen ten opzichte van de groene omgeving en het stadscentrum van Assen met al haar voorzieningen. Het natuurgebied Kampsheide, dat deel uitmaakt van de Natura 2000, ligt op loopafstand. Daarnaast is het centrum/station van Assen op nog geen 10 minuten fietsen te bereiken.

BEGANE GROND
Entree in riante hal met toilet, urinoir, trapopgang en toegang middels openslaande glazen deuren tot de zeer ruime en lichte woonkamer, eetkamer en keuken (tezamen ca. 84m²). Door de grote raampartijen genieten deze veel lichtinval. Vanuit de hal is de toegang tot, de ruime garage, de werkkamer/slaapkamer en de bijkeuken/achter entree met de aansluiting voor het witgoed. De woonkamer beschikt over een sfeervolle gashaard en een riante erker aan de voorzijde van de woning. De royale keuken is voorzien van een kook- en spoel-eiland met inductiekookplaat, quooker, afzuigkap, vaatwasser, Amerikaanse koel-vries combinatie, magnetron en combi-oven en biedt middels openslaande deuren tevens toegang tot de achtertuin. De gehele begane grond is voorzien van een prachtige donkere leisteen vloer met vloerverwarming.

EERSTE VERDIEPING
Overloop met toegang tot maar liefst 4 slaapkamers, twee badkamers én een aparte sauna. De eerste badkamer op de overloop beschikt over een toilet, dubbele wastafel, designradiator en inloop douche. De tweede badkamer is en suite en bevindt zich in de master bedroom. Deze is voorzien van een whirlpool, grote douche, toilet, bidet, designradiator en vloerverwarming.

ZOLDER
Via een vaste trap bereikt u een ruime bergzolder met mogelijkheden voor het bouwen van extra kamers.

TUIN
Goed onderhouden en fraai aangelegde achtertuin voorzien van achterom, diverse terrassen en een vrijstaande houten berging (ca. 7m²). De oprit aan de voorzijde van de woning biedt mogelijkheid voor het parkeren van meerdere auto's op eigen terrein.

Zie: funda.nl/koop/assen/huis-42261021-houtlaan-63

Tiplijn