Te koop in Assen: Luxe vrijstaande villa met 8 slaapkamers en 2 badkamers

Te koop in Assen: Luxe vrijstaande villa met 8 slaapkamers en 2 badkamers

In de geliefde wijk Kloosterveen, deelplan "Kloosterlanen" mogen wij u deze uitzonderlijk grote en luxe VRIJSTAANDE WONING aanbieden. Dit uitermate royale woonhuis (ca. 317 m²) is gebouwd in 2001 op een extra grote kavel van maar liefst 930 m². Door de vergrootte bouwvorm heeft de woning een zeer ruim bemeten vloerplan op de begane grond van meer dan 160 m² en biedt het naast 8 SLAAPKAMERS ook nog eens 2 badkamers. Door de riante maatvoering zijn de mogelijkheden legio, waarbij het volledige woonprogramma op de begane grond eenvoudig is te realiseren. De grote, fraai aangelegde siertuin met vrije ligging aan achterzijde en ruime oprit maken het geheel compleet. Een heerlijk rustige plek; aan de voorkant gelegen aan een fietspad, aan de achterkant geen doorgaand autoverkeer. Qua voorzieningen treft u het hier ook. Scholen, winkelcentrum, sportpark en uitvalswegen zijn op korte afstand gelegen.

Indeling begane grond:
Entree/hal met meterkast, moderne toiletruimte, trapopgang naar de eerste verdieping en deur naar de living. Vanuit de hal betreedt u als eerste de eetkamer (ca. 17 m²), het hart van het huis met open toegang tot de woonkamer, de studeerkamer, de leefkeuken en middels schuifpui het grote, overdekte achterterras van 25 m² op het zuidwesten. De riante zitkamer (ca. 59 m²) loopt van voor- tot achtergevel, waarbij het achterste gedeelte verlaagd is en voorzien van sfeervolle gashaard. De praktische werk/studeerkamer is circa 12 m² groot en ideaal om u even terug te kunnen trekken. Naast de eetkamer biedt de 20 m² grote leefkeuken genoeg ruimte voor zowel een grote eethoek als een royale hoekkeuken met diverse inbouwapparatuur. Achter de keuken komt u in de bijkeuken met aansluitend binnendoor naar de volledig geïsoleerde en verwarmde garage met elektrisch bedienbare segmentdeur en loopdeuren naar tuin en oprit. Deze ruimte is eenvoudig om te bouwen tot kantoorruimte aan huis, atelier or extra woonruimte.

Eerste etage:
Royale overloop met vaste trap naar 2e etage en toegang tot 2 badkamers en de 5 zeer royale slaapkamers, waarvan de grootste toegang heeft tot heerlijk zonnige dakterras met veel privacy. De slaapkamers zijn met 25, 15, 15, 15 en 12m² ruim bemeten en indien gewenst kan de grootste slaapkamer ook nog eenvoudig worden opgesplitst. De grootste badkamer (10 m²) is voorzien van wandcloset, dubbele wastafel, ligbad en inloopdouche. De 2e badkamer is in 2008 gerealiseerd en beschikt over een wandcloset, wastafelmeubel en inloopdouche.

Tweede etage:
Ook hier komt u weer op een royale overloop met toegang tot de 2 slaapkamers en een berg-/zonneboilerruimte. De gezellige slaapkamers zijn voorzien van verwarming, Velux dakvensters en hebben een bruto vloermaat van circa 17 en 18 m². Rondom de gehele verdieping zijn knieschotten aanwezig met daarachter een zee aan bergruimte.

Buiten:
Aan de voorzijde is de woning autoluw (slechts aan fietspad) gelegen en biedt de oprit genoeg ruimte om meerdere auto's en/of caravans/campers op eigen terrein te kunnen stallen. Aan de achterzijde is er geen doorgaand autoverkeer. Rondom de woning treft u een fraai aangelegde tuin met veel privacy door de omringende hagen, volwassen beplanting en het ontbreken van achtergelegen bebouwing. De achtertuin ligt op het zuidwesten en biedt de gehele dag zowel een zon- als schaduwrijke plek! Door het grote, overdekte terras is het ook bij minder fraai weer buiten heerlijk genieten.

GOED OM TE WETEN:

  • Energielabel A (o.a. HR++ glas, zonneboiler en HR-combiketel)
  • Hoogwaardige afwerking met o.a. houten binnen kozijnen en stompe deuren
  • De 1e etage heeft een eigen thermostaat
  • Vloerverwarming in woonkamer, eetkeuken, keuken en grote badkamer
  • Schilderwerk professioneel bijgewerkt in 2023
  • Alarminstallatie (eigendom)
  • In praktijk is het woonoppervlak maar liefst 317 m². Het officiële woonoppervlak van de woning is echter 291,11 m², aangezien de volledig geïsoleerde en verwarmde garage/berging à 25,93 m² formeel (nog net) niet geschikt is om als woonoppervlak meegenomen te worden.

 

Zie: https://www.funda.nl/koop/assen/huis-42266178-hertenlaan-69/

Tiplijn