Te koop in Assen: luxe moderne landhuis met gigantische tuin

Te koop in Assen: luxe moderne landhuis met gigantische tuin

Exclusief, landelijk wonen op fietsafstand tegen de zuidkant van Assen, veel privacy en een heerlijke leefruimte. Een mooi alternatief voor wonen binnen Assen zelf! Dit moderne landhuis is in 2003 opgeleverd en staat op een perceel van 1690m2, aan een klein zijweggetje van de Graswijk, op slechts 10 minuten van uitgestrekte natuurgebieden.

Middels de nieuwe op-en afrit Assen-Zuid bereikt u binnen enkele minuten de A28. De woning beschikt over een zelfstandig inpandig appartement/gastenverblijf en is daarmee ook interessant voor dubbele bewoning of Bed & Breakfast.

Het huis is ontworpen in een landelijke stijl met gebruikmaking van onderhoudsarme materialen en top-isolatie. Behalve het royale woonoppervlak in de hoofdwoning (ruim 250m2) beschikt de woning over een (gasten-)appartement van ruim 50m2 op de verdieping van de zijvleugel.
Het betreft hier een heerlijk woning met ruime afmetingen, speelse indeling en veel mogelijkheden.

Indeling: entree in hal, luxe en ruim toilet voorzien van hangcloset en fontein. Sfeervolle woonkamer van ruim 70m2, met erker en serre en middels een vide is er een open verbinding met de werkhoek op de verdieping. Tijdens de winteravonden zorgt de houtkachel voor sfeer. Overigens is de gehele begane grond voorzien van vloerverwarming en in de hal, woonkamer en keuken van een leisteen afwerking.
Vanuit de hal is er toegang tot de ruime slaapkamer (17m2) welke beschikt over een inloopkast van 5m2 en een eigen badkamer van ca. 13m2. Deze is voorzien van een meubel met dubbele wastafel, infra-roodsauna, whirlpool en douchehoek.
De open keuken is voorzien van een luxe complete keukeninrichting met een schiereiland. De keukeninrichting beschikt over een inbouw vaatwasser, stoomoven en combi-magnetron (Gaggenau), koelkast, vriezer, inductiekookplaat met geintegreerde afzuigkap, Quooker en veel kastruimte.
Vanuit de keuken is de aanliggende bijkeuken bereikbaar met wasmachine- / drogeraansluiting en veel kastruimte.
Tenslotte beschikt de woning over een bijzonder ruime garage (ruim 60m2). Deze garage is volledig inpandig en dus geïsoleerd, vloerverwarming, meerdere deuren naar de tuin, elektrische sectionaal deur en biedt tevens toegang tot het op de verdieping gelegen appartement.

Verdieping woning: zeer ruime overloop met veel bergruimte en toegang tot de werkhoek/vide en de drie slaapkamers. De badkamer is bereikbaar vanuit twee van de slaapkamers. De slaapkamers zijn ca. 10m2, 18m2 en 28m2. De genoemde maten zijn nog exclusief hetgeen onder de 1.50 meter lijn is gelegen. De badkamer op deze etage is voorzien van een toilet, douche en wastafel.
Vanaf de overloop is via een vlizotrap een ruime bergzolder bereikbaar.

Het boven de garage gelegen appartement heeft een totale oppervlakte van ruim 50m2 (opnieuw minimaal 1.50 meter) en beschikt over een ruime woonkamer met Velux-vensters, open keuken met een nette keukeninrichting, 2-persoonsslaapkamer en badkamer voorzien van douche, toilet, wastafel en wasmachineaansluiting.

Uiteraard kan er royaal geparkeerd worden op de ruime oprit en is bovendien nog een carport aanwezig. Rond het landhuis ligt de fraai aangelegde tuin bestaande uit gazon en siertuin met terrassen. Tegen de achtergevel is een terras met overkapping en terrasverwarming gerealiseerd.

Hier kan landelijk wonen gecombineerd worden met modern wooncomfort, met de voorzieningen van provinciehoofdstad Assen onder handbereik!

Zie: funda.nl/koop/assen/huis-42252993-graswijk-45-c

Tiplijn