Te koop in Assen: moderne twee-onder-een-kapwoning met vier slaapkamers

Te koop in Assen: moderne twee-onder-een-kapwoning met vier slaapkamers

Zeer goed onderhouden TWEE ONDER EEN KAPWONING met 4 SLAAPKAMERS, voorzien van een moderne afwerking en EIGEN OPRIT met parkeermogelijkheid voor meerdere auto's. De volledig geïsoleerde woning is gebouwd in 2015, beschikt over vloerverwarming en HR++ glas en is voorzien het energielabel A. De oorspronkelijke garage is bij de woning getrokken waardoor de woning totaal maar liefst 153m² woonoppervlakte heeft, het geheel ligt op een perceel van 309m² eigen grond in de geliefde woonwijk Kloosterveen.

De woonomgeving heeft een ruime en groene uitstraling met veel waterpartijen. Kloosterveen biedt volop voorzieningen als scholen, een winkelcentrum 'Kloosterveste' met een grote variëteit aan winkels, recreatievoorzieningen, openbaar vervoer en uitvalswegen waaronder de A28 richting Groningen en Zwolle. Ook het centrum van Assen is binnen 15 minuten op de fiets te bereiken.

BEGANE GROND:
Entree in hal met toilet, meterkast, trapopgang en toegang tot de ruime, lichte woonkamer (ca. 30m²) en de woonkeuken (ca. 20m²). De benedenverdieping is in zijn geheel voorzien van vloerverwarming en geniet door de vele raampartijen veel lichtinval. De keuken beschikt over een moderne keukenopstelling en is voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en combi-oven. Vanuit de woonkeuken is er middels openslaande tuindeuren toegang tot de besloten achtertuin. Daarnaast zijn zowel de bijkeuken met de CV-opstelling en aansluiting voor de wasmachine en droger, als de royale berging ( (18m²) vanuit de keuken te bereiken. De berging is volledig geïsoleerd en voorzien van elektra en een warm/koud-water aansluiting, deze ruimte is hierdoor voor verschillende doeleinden inzetbaar.

EERSTE VERDIEPING:
Overloop met toegang tot drie ruime slaapkamers (ca. 10m², 10m² en 14m²) en badkamer (ca. 7m²). De badkamer beschikt over vloerverwarming en is voorzien van een een ligbad, inloopdouche, toilet en dubbele wastafel met wastafelmeubel. Alledrie de slaapkamers zijn voorzien van een dakkapel, waarvan één slaapkamer tevens beschikt over een extra zijraam. Zowel de overloop als de drie slaapkamers zijn allen voorzien van een lichte laminaatvloer.

TWEEDE VERDIEPING:
Middels een vaste trap bereikbare verdieping met toegang tot de vierde slaapkamer (ca. 15m²) welke is voorzien van een dakraam plus een extra raam in de topgevel.

TUIN:
De onderhoudsvrije en besloten achtertuin ligt op het oosten en beschikt over een royale vrijstaande houten berging. Op de ruime oprit is er plaats om meerdere auto's op eigen terrein te parkeren.

Zie: funda.nl/koop/assen/huis-42134736-bosrank-3

Tiplijn