Te koop in Assen: charmante vrijstaande woning uit jaren '30 met uitzicht over de Vaart

Te koop in Assen: charmante vrijstaande woning uit jaren '30 met uitzicht over de Vaart

Deze charmante vrijstaande woning uit de jaren '30 bevindt zich aan de rustige kant van de Vaart. Aan de achterkant is er een uitbouw met een slaapkamer en een eigen badkamer op de begane grond. De woning behoudt nog verschillende karakteristieke elementen, zoals glas-in-loodramen en een entree uit de jaren '30 met een boogdeur.

De woonkamer is gericht op het water en biedt een prachtig uitzicht over de Vaart. De diepe achtertuin zorgt voor veel privacy en grenst direct aan het Lariksbos. Bovendien ligt het stadscentrum van Assen op loopafstand. Als u de Vaart volgt, bereikt u snel de uitvalswegen richting Groningen en Zwolle.

BEGANE GROND:
Entree met meterkast en toegang tot een hal met toilet, trapopgang en toegang tot ruime kelder. De woonkamer (ca. 32m2) geniet veel lichtinval door de vele raampartijen. De tuindeur geeft toegang tot het terras en de diepe achtertuin. Via de hal is de keuken te bereiken die voorzien is van een eenvoudig keukenblok. Achter de keuken is een bijkeuken met toegang tot de aangebouwde garage (ca. 10m2) en de achtertuin. Verder is er een slaapkamer (ca.17m2) mét eigen ruime badkamer (ca. 5m2) op de begane grond, het geheel voorzien van vloerverwarming. De badkamer is voorzien van een toilet, wastafel en douche. De aanbouw is volledig geïsoleerd, het woonhuis heeft enkel muurisolatie.

EERSTE VERDIEPING:
Overloop met toegang tot de tweede badkamer en 3 slaapkamers (ca. 11m2, ca. 9m2 en ca. 9m2), allen met vaste kasten. De badkamer is voorzien van een douche cabine, wastafel en tweede toilet.

ZOLDER:
Met een vlizotrap is de bergzolder bereikbaar. Deze verrassend grote ruimte biedt de mogelijkheid om het woonoppervlak te vergroten door het plaatsen van een vaste trap. Hier kunnen eenvoudig twee royale slaapkamers worden gerealiseerd.

TUIN:
De besloten diepe achtertuin biedt veel privacy en is voorzien van een royaal terras en een vrijstaand houten tuinhuis voorzien van elektra. Vanwege de diepte (ca. 51m) is er op elk gewenst moment een heerlijk plekje in de zon te vinden. De oprit biedt parkeergelegenheid voor meerdere auto's op eigen terrein.

Zie: funda.nl/koop/assen/huis-42143716-vaart-nz-122-b

Tiplijn