Te koop in Assen: riante vrijstaande woning met vlonderterras aan water

Te koop in Assen: riante vrijstaande woning met vlonderterras aan water

Deze riante vrijstaande woning met vlonderterras aan het water is zeer uniek in zijn soort. De woning is fraai gelegen op een hoekperceel met een beschutte ligging aan het water en een woonoppervlakte van maar liefst 218 m².

De woning is gelegen in de woonwijk Kloosterveen, met op zeer korte afstand van de woning het wijkwinkelcentrum. Kloosterveen biedt naast het wijkwinkelcentrum vele andere voorzieningen zoals sportfaciliteiten, basisscholen en kinderopvangcentra. De wijk beschikt daarnaast over een goede, directe busverbinding met Groningen en is gunstig gelegen ten opzichte van de A28.

INDELING:
Begane grond: ruime entree/hal, toilet, meterkast, bijkeuken/berging, royale living, moderne open keuken.
Eerste verdieping: overloop, drie slaapkamers, badkamer met douche, ligbad, toilet en wastafelmeubel.
Tweede verdieping: royale open ruimte, vaste kast met cv-opstelling en vierde slaapkamer.

INFO:
* De woning is voorzien van 12 zonnepanelen met een gemiddelde opbrengst van ca. 2300 kWh op jaarbasis. De woning heeft energielabel A.
* De ruime inpandige berging op de begane grond heeft een eigen entree aan de voorzijde en is daardoor goed te gebruiken als een kantoor/werkkamer.
* De royale woonkamer met de open keuken heeft een oppervlakte van maar liefst 80 m².
* Zowel de keuken als woonkamer zijn voorzien van openslaande terrasdeuren die toegang geven tot de tuin en het vlonderterras. De woonkamer beschikt tevens over een aparte tuindeur.
* De nette open keuken beschikt over een 5-pits inductiekookplaat, afzuigkap, combimagnetron en oven, koelkast, vriezer en vaatwasser. De koelkast en vaatwasser zijn in 2022 vervangen.
* De slaapkamer aan de voorzijde van de woning is voorzien van airconditioning.
* Een vijfde slaapkamer kan vrij eenvoudig gerealiseerd worden op de tweede verdieping.
* De fraai aangelegde tuin beschikt over meerdere zitplekken en een vrijstaand houten tuinhuis. De tuin is heerlijk beschut en biedt volop privacy. Ook het vlonderterras, gelegen op het noordwesten, is een fijne plek om van de rust te genieten.

Zie: funda.nl/koop/assen/huis-42148305-oleanderhage-18

Tiplijn