Te koop in Assen: prachtig herenhuis met uitzicht over landerijen

Te koop in Assen: prachtig herenhuis met uitzicht over landerijen

Landelijk wonen in een prachtig HERENHUIS met uitzicht over de landerijen en alle gemakken van de geliefde wijk Kloosterveen binnen handbereik? Dan ook nog eens meer dan 200 m² woonoppervlak met de mogelijkheid om LEVENSLOOP bestendig te wonen, geen zorgen qua schilderwerk vanwege de kunststof kozijnen (niet van hout te onderscheiden) en diverse terrassen in de tuin die je het gevoel geven je op je eigen "landgoed" te bevinden? De Carry van Bruggenweg 70 biedt het u.

Deze woning, met energielabel A, heeft een hoogwaardig afwerkingsniveau is geschikt om volledig gelijkvloers te wonen met een slaap- en badkamer op de begane grond. Ook zijn er uitstekende mogelijkheden om aan huis te werken.

U kunt hier genieten van prachtige uitzichten over de landerijen en het comfort van alle voorzieningen in de nabijheid. Het wijkwinkelcentrum 'de Kloosterveste', meerdere sportvoorzieningen, diverse scholen en de Drentsche Golf en Countryclub bevinden zich op loopafstand.
Vanuit de wijk zijn er goede verbindingen richting Groningen en Zwolle. Er is onder een andere een rechtstreekse Q-liner verbinding met Groningen waardoor u in ca. 25 minuten op de Grote Markt van Groningen kunt zijn.

Ook in de fraai aangelegde tuin kun u heerlijk van het buitenleven genieten. Er zijn meerdere terrassen en vanaf de veranda kunt u genieten van fantastische zichtlijnen. U zult hier het 'vakantie-gevoel' thuis ervaren.

De indeling is als volgt:

Begane grond:
Entree in hal, royale woonkamer met schuifpui naar de tuin, inbouwhaard en suitedeuren naar een separate TV-kamer die ook goed als slaapkamer is te gebruiken.
Luxe keuken met 'Next 125' design opstelling voorzien van een hardstenen blad en diverse 'Siemens' inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, koelkast, combi-oven, inductie kookplaat en afzuigkap. Royale en moderne badkamer met dubbele wastafel, bidet, hangcloset, stortdouche en ligbad.
Bijkeuken met keukenblok, witgoedaansluitingen, CV-opstelling en tuindeur naar terras. Tussenhal met apart toilet met urinoir, hangcloset en wastafel. Vanuit de tussenhal is er toegang tot de garage.
De garage is geïsoleerd en voorzien van water, elektra, verwarming een elektrische sectionaal deur en een vliering.

Eerste verdieping:
Overloop met openslaande deuren naar het balkon. Drie royale slaapkamers. Luxe badkamer met dubbele wastafel, bidet, urinoir, hangcloset, stortdouche en ligbad. Walk-in closet met toegang tot de achtergelegen bergruimte.

Tweede verdieping:
Multifunctionele ruimte met 2 dakramen; te gebruiken voor meerdere doeleinden zoals het realiseren van een extra slaap-/werkkamer.

Buiten:
Fraai aangelegde tuin rondom met meerdere terrassen.
Eigen oprit.
Houten kapschuur met een apart gedeelte voor houtopslag en een afsluitbare berging.

Zie: funda.nl/koop/assen/huis-42633994-carry-van-bruggenweg-70

Tiplijn