Te koop in Assen: royaal vrijstaand herenhuis met zes slaapkamers en eigen zwembad

Te koop in Assen: royaal vrijstaand herenhuis met zes slaapkamers en eigen zwembad

Royaal vrijstaand HERENHUIS met dubbele garage, gelegen op een mooie locatie aan de rand van de wijk Kloosterveen.

De woning is zeer goed onderhouden en beschikt over zes royale slaapkamers, twee badkamers en een zwembad.

De woonomgeving heeft een ruime en groene uitstraling. De wijk biedt volop voorzieningen als scholen, het winkelcentrum 'Kloosterveste', recreatievoorzieningen en uitvalswegen onder andere de A28 richting Groningen en Assen.

Begane grond:
hal met meterkast en trapopgang, toilet met fonteintje, ruime woon- en eetkamer (samen ca. 63 m²) met erker, deze ruimtes zijn voorzien van een pvc vloer met vloerverwarming, grote tuin met haard, dichte keuken met een Siematic opstelling voorzien van natuurstenen werkblad, 5-pits gaskookplaat inclusief wokbrander, vaatwasser, afzuigkap, koelkast, combi-oven en cooker, toegang tot de bijkeuken, doorloop met deur naar de tuin, bergruimte en douche en toilet, grote dubbele garage.

Eerste verdieping:
overloop, vier royale slaapkamers (ca. 32 m², ca.17 m², ca.16 m² en ca. 12 m²), inloopkast, toilet en twee badkamers (ca. 11 m² en ca. 8 m²), de grootste slaapkamer heeft een eigen toegang naar de badkamer welke is voorzien van vloerverwarming, een Finse sauna, whirlpool, regendouche en dubbele wastafel. De tweede badkamer met granieten vloer en vloerverwarming is voorzien van een ligbad, douche en een dubbele granieten wastafel.

Tweede verdieping:
ruime overloop met bergruimte en toegang naar twee grote kamers (ca. 22 m² en ca. 22 m²) voorzien van dakramen.

Tuin:
De ruime tuin is gelegen op het zuiden en beschikt over een buitenzwembad en een grote overkapping met berging.

Zie: funda.nl/koop/assen/huis-42111256-tjalk-66

Tiplijn