Te koop in Assen: uniek penthouse in centrum van Assen

Te koop in Assen: uniek penthouse in centrum van Assen

Comfortabel en zorgeloos wonen in de sfeer van het oude centrum. UNIEKE PENTHOUSE gelegen op een exclusieve locatie aan de Beilerstraat, omringd met monumentale herenhuizen en statige panden, in de geliefde woonwijk "OUD ZUID".

Dit royale, VOLLEDIG GEÏSOLEERDE, driekamer appartement is voorzien van balkon op het zuiden met uitzicht op het Asserbos, EIGEN PARKEERGELEGENHEID op het terrein en centrale entree met lift en trapopgang met toegang tot het penthouse. Deze vormt samen met twee appartementen een fraaie vrijstaande villa, welke perfect past in de luxe woonomgeving die inspireert en een gevoel van tijdloze duurzaamheid uitstraalt.

BEGANE GROND
Entree in centrale hal met lift en trapopgang waarmee het penthouse bereikbaar is. Aan de afgesloten achterzijde van het terrein, bevindt zich de eigen parkeerplaats in de vorm van een overdekte carport en aangesloten houten berging.

WOONLAAG
Entree met meterkast, toilet en toegang tot de royale woonkamer (ca. 57m²). De sfeervolle en lichte woonkamer is gesitueerd aan de zonzijde van het gebouw en is voorzien van toegang middels openslaande deuren naar het balkon met uitzicht over het Asserbos. De karakteristieke hogen ramen zorgen voor veel licht in het appartement, daarnaast is de woning voorzien van een extra hoog plafond, zoals gebruikelijk is in deze klassieke architectuur. De half open keuken (ca. 11m²) beschikt over diverse inbouwapparatuur, zoals een inductie-kookplaat, combi-oven/magnetron, koelkast, vaatwasser en afzuigkap. De keuken geeft toegang tot een ruime berging met wasmachine-aansluiting, de badkamer en twee zeer royale slaapkamers (ca. 18m² en 16m²). De nette badkamer (ca. 8m²) beschikt over een tweede toilet, dubbele wastafels, designradiator, douche en ligbad.

Zie: funda.nl/koop/assen/appartement-42116029-beilerstraat-28-c

Tiplijn