Te koop in Assen: royale woning met drie slaapkamers en dakterras in centrum van Assen

Te koop in Assen: royale woning met drie slaapkamers en dakterras in centrum van Assen

Zorgeloos en comfortabel wonen IN HET CENTRUM van Assen in deze ROYALE en ONDERHOUDSARME woning, uitgerust met o.a. 3 ruime SLAAPKAMERS, PATIO en DAKTERRAS.

Deze stadswoning, gesitueerd op een markante locatie in de Citadel is hier met een woonoppervlak van ruim 144 m² aangenaam ruim en lekker licht! Een bezichtiging in deze volledig geïsoleerde eigentijdse en "niet-standaardwoning" is zeker de moeite waard.

De woning is ideaal gelegen in een beschutte woonomgeving midden in het gezellige centrum van Assen. Het betreft een onderhoudsarme stadswoning uit 2013, welke geheel is voorzien van kunststof kozijnen. De Citadel is gerealiseerd op loopafstand van winkels en het NS-intercitystation. Heb je een auto? Dan kun je tegen betaling gebruik maken van de parkeergarage of een parkeerabonnement afsluiten. Zodra je de woning betreedt ervaar je complete rust, te danken aan de zeer goede isolatie!

Deze woning is ook heel goed in te richten voor wonen en werken aan huis. Op de begane grond bevinden zich twee ruime kamers die voor verschillende doelen gebruikt kunnen worden. Bij de voordeur, grenzend aan het gezellige patioterras, bevindt zich een ruime berging die is voorzien van elektra. Tevens is er een dakterras aanwezig dat vanuit de woonkamer op de bovengelegen etage bereikbaar is.

INDELING:
Begane grond:
Entree, toilet, trapopgang, provisiekast, 2 royale slaapkamers/werkkamers, compleet uitgeruste badkamer met wastafel in meubel, ligbad, ruime douchehoek en aansluiting voor toilet.

1e Verdieping:
Aangenaam lichte en verrassend ruime woonkamer met toegang tot het dakterras en open keuken. De keuken is voorzien van een in hoekopstelling geplaatste inbouwkeuken, uitgevoerd in lichte kleurstelling en uitgevoerd met een koelkast, vaatwasser, combimagnetron, 4-pits gasstel + wokbrander en afzuiging. Op de vloer ligt een keurige laminaatvloer.

2e Verdieping:
Ruime lichte overloop met vaste kast, toegang tot de royale slaapkamer (deze kan, indien gewenst, eenvoudig opgesplitst worden in 2 slaapkamers), toiletruimte met fontein en stookruimte met witgoedaansluiting en opstelling van de technische installatie. Ook op deze verdieping ligt een keurige laminaatvloer.

Zie: funda.nl/koop/assen/huis-42109609-citadel-55

Tiplijn