Te koop in Assen: ruime luxe woning met ruime achtertuin

Te koop in Assen: ruime luxe woning met ruime achtertuin

Zeer luxe en ruime woning in perfecte staat! Dit huis is volledig GASLOOS.

De woning is gelegen aan een autovrij rustig woonerf in de nieuwe woonwijk Asselyn. Hier is de mogelijkheid om voor de deur te laden en te lossen. Via de voordeur komt u in de hal-entree met hierin de trapopgang, garderobe en toilet. De woonkamer is voorzien van een fraaie glazen toegangsdeur.

De grote L-vormige woonkamer heeft veel lichtinval, zowel aan de voor- als achterkant. Aan de achterkant bevinden zich de openslaande deuren naar de tuin, als ook een gewone toegangsdeur.

De exclusieve open keuken is voorzien van hoogwaardige inbouw apparatuur, waaronder een inductie kookplaat, afzuigkap, combi-oven, magnetron, koel vriescombinatie en een vaatwasser. Verder is de keuken voorzien van een zwart granieten werkblad.

Vanuit de woonkamer loopt u zo de zonovergoten achtertuin in. Aan de achtergevel bevindt zich een groot elektrisch bedienbaar zonnescherm. In de overkapping, welke is voorzien van elektra en verlichting, kunt u tot in de late uurtjes, heerlijk vertoeven. De achtertuin is zowel via de voorkant, als de achterkant te bereiken middels een af te sluiten toegangsdeur.

Op de 1e etage bevinden zich 3 slaapkamers, waarvan 1 slaapkamer momenteel als garderobe wordt gebruikt. Tevens is deze etage voorzien van een luxe badkamer met dubbele wasbak, design radiator en een ruime inloopdouche.

De 2e etage is momenteel in gebruik als werkplek, berging en wasruimte, maar biedt ook mogelijkheden voor een 4e slaapkamer, of zelfs een 5e.

Alle vloeren in de gehele woning zijn voorzien van laminaat.

In de directe nabijheid is voldoende parkeergelegenheid voor vergunninghouders. De kosten hiervoor bedragen € 60,- per jaar.

De woning is gesitueerd op loop-en fietsafstand van het centrum. Dit geldt tevens voor het treinstation. Bovendien ligt de snelweg naar Zwolle, Groningen of Friesland op 6 minuten afstand.

Zie: funda.nl/koop/assen/huis-88560375-veemarktstraat-17

Tiplijn