Te koop in Assen: hippe royale twee-onder-één-kapwoning met vier slaapkamers

Te koop in Assen: hippe royale twee-onder-één-kapwoning met vier slaapkamers

Dit is een hippe, mooie en royale twee-onder-één-kapwoning met een fijne tuin waar gedurende de hele dag een plekje in de zon te vinden is. De woning is gebouwd in 2006 en is daardoor goed geïsoleerd, wat maakt dat het hier zeer comfortabel wonen is.

Het betreft een energiezuinige woning die is voorzien van Energielabel A, een warmte-terug-win systeem en 11 zonnepanelen. In 2022 is er een nieuwe Remeha cv-ketel geplaatst. Zowel de begane grond als de 1e verdieping heeft vloerverwarming. Door de aanwezigheid van vloerverwarming en de goede isolatie kan hier relatief eenvoudig een gasloze woning van worden gemaakt.

De locatie van de woning is aangenaam: gelegen aan een rustige straat in de woonwijk Kloosterveen met enkel bestemmingsverkeer, zowel aan de voor- als achterzijde vrij gelegen en met een achtertuin die veel privacy biedt. Het winkelcentrum Kloosterveste en andere voorzieningen, zoals scholen en sportvoorzieningen liggen op korte afstand. Daarnaast zijn de natuurgebieden de Baggelhuizerplas en het Arboretum nabij gelegen.

INDELING
* Begane grond: entree, hal, toiletruimte, meterkast en trapopgang. Royale en brede woonkamer aan de voorzijde met grote raampartij, vrij uitzicht over de straat en handige inloopkast. De woning is vanuit de bouw aan de achterzijde uitgebouwd waardoor er een ruime woonkeuken is ontstaan. De lichte keuken heeft een U-opstelling, gezellig barretje en is in 2020 volledig geüpgraded. Vanuit de keuken is de bijkeuken toegankelijk met toegang tot de geïsoleerde berging/hobbyruimte met glazen pui.
* Vanuit de keuken stap je door de dubbele openslaande tuindeuren het zonneterras op. De woning is gelegen op een hoekperceel van 285 m² met de achtertuin op het oosten gelegen. De achtertuin is tevens via een achterom te bereiken, aan de voorzijde is er parkeergelegenheid op de eigen oprit.
* De 1e verdieping bestaat uit de overloop, 3 fijne slaapkamers en de badkamer. De geheel betegelde badkamer heeft een dubbele wastafel, inloopdouche, toilet en ligbad.
* De 2e verdieping heeft een royale 4e slaapkamer en een kleinere kamer met dakraam. In de kleinere kamer zijn ook de cv-ketel en wtw-unit gesitueerd. Via een vlizotrap is nog een handige bergzolder te bereiken.

Zie: funda.nl/koop/assen/huis-42103903-stedelaan-23

Tiplijn