Te koop in Assen: ruime robuuste vrijstaande villa met dakterras en dubbele garage

Te koop in Assen: ruime robuuste vrijstaande villa met dakterras en dubbele garage

Op een royale kavel in de gewilde wijk Marsdijk staat deze goed onderhouden ruime en robuuste VRIJSTAANDE VILLA met maar liefst 286 m² woonruimte, DUBBELE GARAGE en aangebouwde overkapping.

De woning is gelegen op een ruim perceel van 814 m2. Rondom de woning ligt een fraai aangelegde tuin met vijver, zonneterras en gazon. De ligging van de tuin op het zuid-westen staat garant voor veel zonuren en kent veel privacy. De woning is gebouwd in 1995 en is voorzien van een inpandige dubbele garage met elektrische deuren. De groenstrook tussen het Noord-Willemskanaal en de woning is van landschappelijke waarde en biedt rust, ruimte en vrijheid.

BENT U OP ZOEK NAAR EEN RUIME VRIJSTAANDE VILLA MET 6 RUIME SLAAP/WERKKAMERS EN VRIJ UITZICHT? KOM DAN NU KIJKEN!

INDELING:

BEGANE GROND: ruime entree met trapopgang, meterkast en toilet, riante woonkamer van circa 60 m2, keuken van 15 m2 met voorraadkast, bijkeuken en toegang tot de dubbele garage. De begane grond vloer is grotendeels voorzien van een leistenen vloer met vloerverwarming. In de woonkamer bevinden zich een schouw met gashaard, een zonnige serre, een schuifpui en een eethoek. Vanuit de woonkamer is er toegang tot de tuin via een overdekt terras middels een schuifpui. De ruime keuken is van alle gemakken voorzien. De inbouwapparatuur bestaat uit een diepvries, koelkast, magnetron, heteluchtoven, inductie kookplaat en vaatwasser.

1e VERDIEPING: een centrale gang biedt toegang tot 6 kamers, waarvan er momenteel 3 gebruikt worden als slaapkamer. De overige 3 kamers zijn in gebruik als respectievelijk kantoor, bibliotheek/muziekkamer en kleedkamer. De master bedroom heeft een eigen dakterras en is voorzien van een luxe badkamer met vloerverwarming, airco, ligbad, massagedouche, bidet, toilet en een dubbele wastafel. Voor gasten is er een aparte gastenbadkamer aanwezig met ligbad en wastafel en een separaat toilet. In de werkkast bevindt zich het centraal stofzuigersysteem. Alle slaapkamers zijn voorzien van kabel- en telefoonaansluitingen.

2e VERDIEPING: via een vaste trap is een ruime kamer beschikbaar dat momenteel als sportruimte word gebruikt. Daarnaast biedt deze verdieping voldoende bergruimte en is hier tevens de c.v.-ketel (bouwjaar 2008) gesitueerd.

GOED OM TE WETEN:
- Fraaie ligging aan groene omgeving
- Praktisch stofzuigersysteem
- Zonnepanelen worden nog geplaatst in de maand mei
- Verzorgde tuin rondom gesitueerd op het zuidwesten zorgt voor vele zonuren

Zie: funda.nl/koop/assen/huis-42104595-gansmesschen-29

Tiplijn