Te koop in Assen: zeer ruime vrijstaande villa met 6 slaapkamers en grote tuin

Te koop in Assen: zeer ruime vrijstaande villa met 6 slaapkamers en grote tuin

Op een fraaie woonlocatie in het groen, aan de rand van Assen gelegen zeer ruime vrijstaande Villa. Een uitzonderlijk huis met voldoende leefruimte voor een groot (of samengesteld) gezin, hobby's of werken aan huis. Onder de villa is een souterrain met een dubbele garage en nog extra hobbyruimtes gesitueerd. Naast de lichte living zijn er nog 6 slaapkamers en 2 badkamers.

Het huis is gelegen op een perceel van 804 m2 en de tuin is rondom gelegen. De achtertuin is op het zuidwesten gesitueerd en grenst direct aan openbaar groen. Er zijn geen achterburen en er is hier volledige privacy. Bovendien loopt u vanuit de tuin direct de wijk uit, over wandelpaden of over de dijk langs het Noord-Willems kanaal.

Voorzieningen zoal winkels, scholen, sportvoorzieningen, scholen en uitvalswegen zijn binnen handbereik.

Begane grond:
Entree - hal met vide, garderobe en toilet. De living is heerlijk ruim van opzet en bovenal zeer licht door de vele ramen en de schuifpui naar de tuin. Doordat de begane grond iets hoger ligt is een prettig zicht op de tuin en het omliggende groen. De woonkeuken is eveneens aan de tuinzijde gesitueerd, de keuken is hoogwaardig, geplaatst in 2015 en uitstekend geoutilleerd. Tezamen zijn de woonkamer en keuken 82 m2.

Vanuit de hal is een wasruimte met witgoed aansluitingen bereikbaar, (fietsen-)berging en een bijkeuken met toegang tot de achtertuin.

Souterrain:
Het souterrain is middels de trap vanuit de hal bereikbaar en biedt plaats aan een stook- en provisieruimte en daarna volgt een dubbele garage (52m2), met elektrisch bediende deuren. Vanuit de garage is er toegang tot 2 ruimtes (zonder daglicht, samen 36m2), die kunnen dienen als werkplaats, hobbyruimte of chillroom of man-cave!

Verdieping I:
Overloop met aansluitend 4 slaapkamers. De 2 slaapkamers op de voorzijde hebben toegang tot het balkon. Tussen deze twee grote slaapkamers ligt een badkamer, voorzien van douche en dubbele wastafel. Aan de andere kant van de overloop ligt de ouderslaapkamer, met een eigen balkon en badkamer, voorzien van ligbad, douche en 2 wastafels.

Op de overloop is nog een separaat toilet.

Verdieping II:
Middels een vaste trap is deze verdieping te bereiken die over de hele lengte van het huis loopt. Hier zijn twee slaapkamers en verder veel bergruimte.

Zie: funda.nl/koop/assen/huis-42196760-scheldestraat-73

Tiplijn