Te koop in Assen: vrijstaande woning met grote tuin

Te koop in Assen: vrijstaande woning met grote tuin

Prachtig gelegen in de groene en ruim opgezette woonwijk Baggelhuizen staat deze vrijstaande woning met ruime oprit, tuin, serre en garage. Het huis is geheel levensloopbestendig. Er bevinden zich slaapvertrekken en een badkamer op zowel de begane grond als de eerste verdieping.

De woning staat op een perceel van 1.024 m² eigen grond, waarop rondom de woning een fijne besloten tuin is aangelegd met meerdere borders en een vijverpartij. De woning is op loopafstand gelegen van het Asserbos. Op 5 minuten fietsen vindt u het winkelcentrum, met een grote supermarkt en twee lagere scholen.

Indeling
Begane grond: Ruime entree/hal met een meterkast en trapopgang. Via de hal bereikt men de grote slaapkamer op de begane grond ter grootte van ca. 19 m² met aansluitend de badkamer voorzien van ligbad en een separate douche. Daarnaast is een apart toilet aanwezig.

Vanuit de hal betreedt u de royale lichte woonkamer met houthaard. Er is een zitgedeelte en een eetgedeelte. Grote ramen bieden een fijn zicht op de tuin. Via de woonkamer bereikt u eveneens de tuinkamer/serre. De dichte keuken is ingericht met ruim voldoende kastruimte en inbouwapparatuur, te weten; elektrische kookplaat, afzuigkap, oven, magnetron, koelkast en vaatwasmachine. Vanuit de keuken komt u in de achter entree, waar zich ook de CV-ketel bevindt. Vanuit de hal kan men de aangebouwde garage met werkplaats en vliering betreden.

Eerste verdieping
Overloop en vide met toegang tot vier slaapkamers van respectievelijk 14 m², 13 m², 12 m² en 6 m² alsmede een tweede badkamer. Eén slaapkamer beschikt over een eigen balkon met heerlijk uitzicht over de achtertuin. De badkamer is voorzien van douche, toilet en wastafel. Verder bevinden zich op de eerste verdieping vaste kasten.

Tuin
De beschutte tuin is rondom de woning gelegen en is keurig onderhouden. Met name aan de achterzijde van de woning is de tuin zodanig ingericht dat er meerdere fijne terrassen zijn ontstaan. De aanwezige vijver maakt de achtertuin tot een idyllisch geheel. Aan de voorzijde is een ruime oprit aangelegd met parkeerruimte voor meerdere auto’s.

Samenvattend;
- Ruime woning met zowel boven als beneden veel woonoppervlak en bergruimte
- Slaapkamer en badkamer op begane grond
- Hete lucht verwarming (ketel Brink 2020)
- 11 zonnepanelen, energielabel C
- Tuin en terras rondom het huis
- Ligging in een groene omgeving

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-42158466-gooiland-19

Tiplijn