Te koop in Assen: monumentaal 5-kamer penthouse met uitzicht over de Vaart

Te koop in Assen: monumentaal 5-kamer penthouse met uitzicht over de Vaart

Aan het water in een sfeervol monumentaal pakhuis gelegen fantastisch 5-kamer penthouse met een prachtig uitzicht over de Drentse hoofdvaart, lift, 2 bergingen en één parkeerplaats op eigen terrein.

Dit unieke en royale appartement van bijna 180 m² bestaande uit twee woonlagen is in de afgelopen jaren compleet gerenoveerd, is gesitueerd aan de rustige noordzijde van de Vaart en is onderdeel van een voormalig graanpakhuis uit 1916, genaamd: 'De Waard'. Het gehele complex is in 2000 gerenoveerd tot een aantal fraaie appartementen met daarbij horende eigen parkeerplaatsen en een centrale berging op het besloten achterterrein. Het achterterrein beschikt ook over een privé doorgang tot het naastgelegen sprookjesachtige Hughesparkje met vijver.

U loopt vanaf dit bijzondere penthouse binnen enkele minuten naar diverse winkels, meerdere horecagelegenheden, het Drentse museum en het theater: 'de Nieuwe Kolk'. De dichtstbijzijnde uitvalswegen en het NS-Station zijn op slechts enkele minuten rijden gelegen.

INDELING:

Vierde verdieping:
Entree in royale hal met trapopgang, modern toilet, ruime living met frans balkon en uitzicht over de Vaart, luxe open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur, ruime bijkeuken met aansluitingen voor het witgoed, 2 ruime slaapkamers, waarvan nu een in gebruik is als werkkamer, moderne badkamer met inloopdouche en wastafelmeubel.

Vijfde verdieping:
Via een vaste trap bereikt u de overloop met bergruimte, 2 ruime slaapkamers, moderne badkamer met inloopdouche, ligbad, wastafelmeubel en toilet.

INFORMATIE:

Woonoppervlakte: ca. 179 m²
Uitstekende afwerking
4 slaapkamers
De airco units kunnen zowel verwarmen als koelen
Het appartement is per lift bereikbaar
Prachtig uitzicht over de omgeving
Super locatie
Actieve Vve

Zie: www.funda.nl/koop/assen/appartement-42159904-vaart-nz-58-e

Tiplijn